Nedeľa16. jún 2024, meniny má Bianka, Blanka, zajtra Adolf

Obvinili ľudí, čo chceli vyhadzovačovi dať falošné alibi!

Napadnutý Ľubomír Zobraziť galériu (2)
Napadnutý Ľubomír

TRENČÍN - V súvislosti s prípadom vyhadzovača, ktorý podľa polície na smrť dobil návštevníka podniku na Prejtskej ulici v Dubnici nad Váhom, padli ďalšie štyri obvinenia.

Vyslúžili si ich osoby, ktoré sa pokúsili poskytnúť obvinenému 22-ročnému Lukášovi P. falošné alibi. Na dnešnom brífingu o tom informoval zástupca riaditeľa OR PZ v Trenčíne Ján Mičic. Týmto osobám hrozia za trestný čin nadržovania až tri roky. Obvinený je vo vyšetrovacej väzbe, pre vyťaženosť svojho advokáta odmietol zatiaľ vypovedať. Vyhadzovač čelí obvineniam zo zabitia a z výtržníctva, za mrežami môže stráviť sedem až 10 rokov.

Incident sa stal 2. marca. Ľuboš sa do podniku prišiel zabávať s kamarátmi, pri odchode rozbili fľašu, čo malo byť podnetom k brutálnemu útoku vyhadzovača. Partia chcela fľašu upratať a škodu zaplatiť, avšak Lukáš P. vec zobral do vlastných rúk a fyzicky ich napadol. Napadnutý mladík zomrel o deň neskôr v nemocnici. Podľa svedkov mu vyhadzovač vraj po bitke ešte poskákal po hlave. Lukáša 7. marca obvinili. Ako na brífingu minulý týždeň uviedol trenčiansky okresný policajný riaditeľ Vladimír Vonkomer, vyšetrovateľ vypočul viac ako 20 svedkov, niektorí v obave o svoj život vypovedali ako utajení. "Tak by som to až nekonkretizoval," odpovedal Vonkomer na otázku, či obvinený patrí k podsvetiu. Uviedol len, že doposiaľ nebol trestaný. Či bol útočník sám, je predmetom ďalšieho vyšetrovania.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu