Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

TRAGICKÝ záver pátrania: Mladý muž sa už domov nevráti!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA/Marek Mrviš)

BANSKÁ BYSTRICA – Pátranie po 25-ročnom Matejovi má smutný koniec. Mladého muža sa síce po niekoľkých hodinách podarilo vypátrať, žiaľ, pomôcť sa mu už nedalo. Polícia sa však jeho prípadom aj naďalej zaoberá.

Ako informujú banskobystrickí policajti na sociálnej sieti, včera v poobedných hodinách prijali oznámenie o nezvestnosti mladého muža z okresu Detva, ktorý išiel na prechádzku do lesa v okolí Starej Huty, no z tej sa domov nevrátil. "Nakoľko sa obavy príbuzných stupňovali, oznámili jeho nezvestnosť na polícii," uviedli.

 

25-ROČNÝ MATEJ SA UŽ ŽIAĽ DOMOV NEVRÁTIL Včera v poobedných hodinách sme prijali oznámenie o nezvestnosti mladého muža...

Posted by Polícia SR - Banskobystrický kraj on Tuesday, August 24, 2021

 

Od včera mladíka hľadali v okolí obce Stará Huta, v okrese Detva. Žiaľ, dnes počas rozsiahlej pátracej akcie prišla smutná správa. "Telo 25-ročného muža bolo nájdené v lesnom poraste bez známok života. Na miesto bol zavolaný ohliadajúci lekár, ktorý predbežne vylúčil cudzie zavinenie. Na zistenie presnej príčiny smrti mladého muža však nariadil vykonať súdnu pitvu," informovali policajti.

Prípad už vyšetrujú ako prečin usmrtenia.

Viac o téme: PátranieVyšetrovaniePolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu