Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Bizarný prípad z bratislavskej pumpy, kde sa lupič zmenil na milenca: Sex je mierotvorca, okomentovala odborníčka

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Topky/Maarty)

BRATISLAVA - Prípad, aký sa odohral tento týždeň na pumpe v bratislavskej Petržalke, je skutočne kuriózny. Nečudo, že sa zmienky o ňom objavili aj v zahraničných médiách. Pod zadržanie lupiča sa totiž podpísala žena, ktorá ho až do príchodu polície orálne uspokojovala. Čo si o incidente myslí sexuologička?

Úteku z lúpežného prepadnutia zabránilo poskytnutie sexuálnych služieb - takto polícia na sociálnej sieti popísala šteklivý incident, ku ktorému došlo v stredu krátko po štvrtej hodine ráno.

Najpikantnejšie prekazenie lúpeže je na svete: Zlodeja orálne paralyzovala hrdinka z Panónskej!

Bizarný prípad z bratislavskej
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Polícia SR)

Len 24-ročný muž mal v pláne ukradnúť finančnú hotovosť, zamestnanca pumpy dokonca napadol, uštedril mu niekoľko úderov do tváre. "Zamestnancovi sa podarilo po útoku z miesta utiecť, pričom útočníka v priestoroch čerpacej stanice zamkol," popísali ochrancovia zákona. To, čo mala neskôr pred očami privolaná policajná hliadka, je priam neuveriteľné. Muža, ktorý čerpaciu stanicu prepadol, v jednej z miestností orálne uspokojovala neznáma žena.

Do priestorov sa dostala za záhadných okolností. Či sa bála o svoj život a muž ju do intímností nútil, alebo sama zvolila nezvyčajnú taktiku, aby pomohla polícii, známe nie je. Isté je, že jej konanie dopomohlo k tomu, aby zlodej neušiel s plnými vreckami.

Bizarný prípad z bratislavskej
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Topky/Maarty)

Sexuologička Danica Csaisová poznamenala, že podobné prípady rozhodne nie sú bežné. Podotkla ale, že "sex je mierotvorca". V tomto prípade, zdá sa, chúťky totálne odzbrojili lupiča a zmenili ho, veľmi nadnesene povedané, na milenca.

Je totiž známe, že spočiatku bol voči zamestnancom benzínky agresívny, neskôr kládol odpor aj po príchode policajnej hliadky. Museli voči nemu použiť donucovacie prostriedky. Úplne nežný ale, podľa našich informácií, nemal byť ani k nemenovanej žene. Našťastie jej však nespôsobil vážne zranenia.

Prečo sa ale lupič radšej nepokúsil o útek a ako vôbec mohol byť vo chvíli, keď mu hrozilo, že ho chytia, schopný erekcie? "Je to veľmi nezvyčajné, po všetkých stránkach a nepoznáme úplne presné okolnosti. No vo všeobecnosti sa dá povedať, že muži sú aj vo veľmi stresových situáciách schopní pohlavného styku," potvrdila Csaisová s tým, že aj keď ide o úplne odlišný prípad, má znalosť o tom, že muž bol schopný súlože aj keď na neho žena mierila zbraňou. 

"Poznáme prípady, kedy páchateľ začal dokonca tvrdiť, že bol znásilnený. Aj takéto znalecké posudky existujú," uviedla. 

 (Ilustračné foto)
Zobraziť galériu (4)
(Ilustračné foto)  (Zdroj: thinkstock.com)

Pokus o lúpež na Panónskej ceste v Bratislave má mať na svedomí 24-ročný muž, ktorý napokon skončil na policajnom oddelení. Podľa slov hovorcu bolo zo strany príslušného útvaru Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave V v tejto súvislosti začaté trestné stíhanie vo veci trestného činu lúpežného prepadnutia. "Vyvodenie trestnoprávnej zodpovednosti voči zadržanému mužovi je predmetom prebiehajúceho vyšetrovania," uzavrel hovorca.

Viac o téme: PumpaSexLúpežBratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu