Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Mladá Humenčanka doškriabala auto: Hrozí jej až rok za mrežami

Polícia obvinila 21-ročnú Humenčanku, ktorá 18. novembra 2020 v nočných hodinách poškodila osobné motorové vozidlo (na snímke) v meste Humenné.
Polícia obvinila 21-ročnú Humenčanku, ktorá 18. novembra 2020 v nočných hodinách poškodila osobné motorové vozidlo (na snímke) v meste Humenné. (Zdroj: KR PZ v Prešove)

HUMENNÉ - Polícia obvinila 21-ročnú Humenčanku, ktorá 18. novembra v nočných hodinách poškodila osobné motorové vozidlo v meste Humenné. Informovala o tom prešovská krajská policajná hovorkyňa Jana Ligdayová s tým, že k trestnému činu došlo na parkovisku pred jedným z bytových domov na Ulici Československej armády.

„Vtedy ešte neznámy páchateľ vozidlo poškodil tým spôsobom, že urobil ryhy na kapote, na prednom i zadnom blatníku aj na viacerých dverách. Majiteľ poškodeného vozidla škodu vyčíslil na 1130 eur,“ ozrejmila Ligdayová. Poverený príslušník obvodného oddelenia Policajného zboru v Humennom v tomto prípade začal trestné stíhanie vo veci trestného činu poškodzovania cudzej veci.

Polícia preverovala všetky okolnosti prípadu a na základe dôkaznej situácie bolo zistené, že skutku sa mala dopustiť 21-ročná žena z Humenného, ktorú následne obvinili. „Momentálne je stíhaná na slobode, no ak sa jej vina preukáže, hrozí jej trest odňatia slobody až na jeden rok,“ dodala hovorkyňa.

Viac o téme: AutoPoškodeniePolícia Obvinenie Humenné
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu