Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Žongloval s naštartovanou pílou!

Milan Roskopf trénoval žonglovanie s pílou len dva týždne. Zobraziť galériu (6)
Milan Roskopf trénoval žonglovanie s pílou len dva týždne. (Zdroj: Nový Čas)

TURČIANSKE KĽAČANY - Také niečo sa len tak ľahko nevidí! Známy žonglér Milan Roskopf (49) sa v sobotu v Turčianskych Kľačanoch (okr. Martin) podujal na riskantný kúsok. Žongloval s dvomi guľami a naštartovanou motorovou pílou. Za toto číslo mal od organizátorov zinkasovať vyše 30-tisíc korún.

Milan Roskopf chcel pôvodne žonglovať s tromi naštartovanými pílami, aby sa zapísal do Guinnessovej knihy rekordov. No keďže toto číslo trénoval len dva týždne, rozhodol sa napokon žonglovať len s jednou naštartovanou motorovou pílou a dvomi guľami.

"Doteraz som urobil 40 svetových rekordov a túžil som pokoriť aj tento s tromi pílami. Žiaľ, nevyšlo to, ale nesmútim. Je to pre mňa výzva a budem nacvičovať, aby som to raz dokázal," povedal M. Roskopf, ktorý svoje číslo predviedol na 5. ročníku Kľačianskej podkovy v Turčianskych Kľačanoch.

Žonglér nám potvrdil, že je od januára nezamestnaný. "Rád vystupujem, ale takéto podujatia ma neuživia," poznamenal Roskopf, ktorý podľa informácií Novému Času zinkasoval za sobotňajšie vystúpenie viac ako 30-tisíc korún.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu