Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Na Štedrý deň zomrel štvormesačný chlapček

(Zdroj: SITA)

LUČENEC - V pondelok na Štedrý deň v Divíne (okr. Lučenec) zomrel štvormesačný chlapček. Jeho mama oznámila na linku tiesňového volania 112, že dieťa nedýcha.

Po príchode rýchlej zdravotníckej pomoci lekár konštatoval smrť dieťaťa bez vonkajších známok násilia. Policajti obhliadli miesto činu a lekár nariadil súdnu pitvu. Vyšetrovateľ v Lučenci už začal trestné stíhanie pre prečin usmrtenia. Agentúru SITA o tom informovala banskobystrická policajná hovorkyňa Petra Babulicová.

Bezvládne telo našli na Štedrý deň aj neďaleko čerpacej stanice v Revúcej. Mŕtvolu 58-ročného Revúčana našli o siedmej ráno na ulici M. R. Štefánika. Telo ležalo na chrbte v trávnatom poraste na pravej strane približne 15 metrov od cesty za benzínovým čerpadlom v smere na Tornaľu. Privolaná lekárka konštatovala smrť a cudzie zavinenie nevylúčila, pretože nebohý má po oboch stranách hrudníka veľké krvné podliatiny a odreniny a zakrvavenú a poodieranú tvár. Vyšetrovateľ v Rimavskej Sobote nariadil vykonať súdnu pitvu. Vo veci policajti začali trestné stíhanie pre zločin zabitia.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu