Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Obrovská dráma u Maroša Šefčoviča: Jeho byt zachvátili plamene, pri požiari bola celá rodina!

Maroš Šefčovič so ženou. Zobraziť galériu (4)
Maroš Šefčovič so ženou. (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

BRUSEL - Nešťastie pred Vianocami postihlo aj eurokomisára Maroša Šefčoviča. Pred pár týždňami mu podľa našich informácií vyhorel byt v Bruseli. V tom čase tam bol aj so svojou rodinou.

Podľa našich informácií došlo k požiaru začiatkom decembra a v byte bol Maroš Šefčovič spolu so svojou manželkou a synom. Informáciu nám potvrdila aj Šefčovičova hovorkyňa Renáta Goldírová. 

“Môžem potvrdiť, že k požiaru došlo začiatkom decembra. Išlo o pomerne rozsiahly požiar, v byte boli manželia Šefčovičovci so synom a kto si prešiel čímsi podobným, vie, že ide o pomerne traumatizujúcu skúsenosť. Vzhľadom na to vopred ďakujeme za rešpektovanie súkromia a porozumenie," uviedla pre Topky.sk Goldírová. 

Šefčovičovci mali teda obrovské šťastie a aj keď to bola nepríjemná udalosť, podľa eurokomisára je dôležité len to, že sú všetci v poriadku. “Najdôležitejšie je, že sme všetci v poriadku. Hoci záver tohto roka bol - a stále je - mimoriadne náročný," povedal pre Topky Šefčovič. 

Maroš Šefčovič
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/Maroš Šefčovič)

Mimoriadne náročným zrejme myslel, že ani počas tejto smutnej udalosti, sa nedali odložiť pracovné povinnosti. Šefčovič pred pár dňami informoval o tom, že ruský plyn potečie cez Ukrajinu do Európy nepretržite aj od januára. Trojstranné rokovania medzi Ruskom, Ukrajinou a Európskou komisiou, ktoré viedol, sa totiž, podľa neho, skončili hattrickom.

"Opäť raz musím podčiarknuť, že trojstranný formát rokovaní Rusko-Ukrajina-Európa nesklamal. Pre mňa je to ideálne ukončenie tohtoročnej pracovnej sezóny. Nasleduje trochu predvianočného zhonu a potom – verím, že aj u vás, priatelia – už len pokoj Vianoc," napísal Maroš Šefčovič.

Viac o téme: BytPožiarMaroš Šefčovič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu