Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Zdá sa, že leto definitívne odchádza, PREDPOVEĎ počasia: Vyberte kabáty! Slnko vystrieda dážď

Ilustračné foto Zobraziť galériu (6)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

BRATISLAVA - V noci zo soboty na nedeľu sa na Slovensku na niektorých miestach vyskytli prízemné mrazy. Začiatkom týždňa bude takmer na celom území oblačno a zamračené. Výrazné ochladenie síce príde až začiatkom októbra, no teploty klesnú už aj tento týždeň.

V posledných dňoch sme si užívali krásne a slnečné počasie, no teplota poklesla. Podobný trend bude panovať aj v najbližších dňoch. Slnečné počasie však vystriedajú zrážky a tak bude pocitovo chladnejšie, výrazné ochladenie sa očakáva až začiatkom októbra. Teplota by sa mala pohybovať okolo 20 stupňov. 

PONDELOK

V pondelok bude oblačno až zamračené. Ojedinele sa môže v niektorých oblastiach vyskytnúť dážď alebo prehánky. Denná teplota sa bude pohybovať od 13 do 18 stupňov, na západe miestami do 20. Fúkať bude slabý, prevažne juhovýchodný vietor. V noci bude jasno až polojasno, na západe oblačno, od juhozápadu bude pribúdať oblačnosť a ojedinele dážď. Najnižšia nočná teplota bude 5 až 10 stupňov, na západe 10 až 14.

UTOROK

V utorok bude malá, miestami prechodne zväčšená oblačnosť. V noci a nadránom lokálne aj zamračené. Ojedinele sa môžu vyskytnúť prehánky alebo dážď. Najvyššia denná teplota bude 19 až 24 stupňov, najnižšia nočná teplota sa bude pohybovať od 4 do 9 stupňov, na západe 9 až 13.

STREDA

V stredu sa opäť mierne ochladí a bude oblačno až zamračené. V noci môže na niektorých miestach zapršať. Najvyššia denná teplota bude 17 až 22 stupňov. V noci sa bude teplota pohybovať od 8 do 13 stupňov.

ŠTVRTOK

Aj vo štvrtok bude počasie podobné ako v predchádzajúce dni. Bude oblačno až zamračené, na viacerých miestach dážď alebo zamračené. Teplota sa bude cez deň pohybovať od 14 do 20 stupňov, v noci od 8 do 14.

PIATOK

Koncom týždňa bude polojasný až oblačný. Ojedinele dážď alebo prehánky, cez deň bude najvyššia denná teplota od 16 do 22 stupňov. V noci od 7 do 13.

Kompletnú predpoveď počasia si môžete pozrieť na predpovede.sk. 

Viac o téme: PočasieOchladeniePredpoveď
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu