Nedeľa9. jún 2024, meniny má Stanislava, zajtra Margaréta, Gréta

Nočná dráma: Karola zabili mačetou!

Karol († 23) Zobraziť galériu (2)
Karol († 23) (Zdroj: Nový Čas)

DIAKOVCE - Tiekla krv! V Diakovciach pri Šali prišiel o život Karol († 23), ktorého zabijak usmrtil seknutím mačety do krku. Z útoku je zatiaľ podozrivý mladík (25) z obce. Rodina zabitého Karola sľubuje za jeho smrť odplatu.

Tragédia sa stala v sobotu v noci, keď obaja mladí muži odchádzali z miestnej krčmy. Podľa svedkov sa pohádali ešte v pohostinstve a po odchode z neho vo zvade pokračovali. Starší z dvojice mal potom odbehnúť domov po vražedný nástroj - podľa miestnych mačetu - a Karola ňou seknúť do krku. Zranená obeť stačila prejsť ešte niekoľko metrov a potom vykrvácala. Pri bitke sa však krvavo zranil aj útočník, ošetrili ho v nemocnici.

„Želáme mu to isté, nezaslúži si, aby žil! Je to zlý a agresívny človek, každému ubližoval! Môj syn, chudák, bol dobrý chlapec, práve si chcel stavať dom,“ plače Karolova mama Viola Kováčová (45). Strýko nebohého Ladislav Kováč (44) otvorene sľubuje krvavú odplatu: „Vrah musí byť spravodlivo potrestaný a verím, že to, čo spravil, sa mu vráti späť. Nech čaká na smrť!“ rozhorčuje sa.

Viacerí Diakovčania však považujú oboch mladíkov za „výkvet obce“. „Karol už dvakrát sedel, bol veľmi nebezpečný, aj do mňa už hádzal nôž,“ tvrdí o nebohom mladý muž. Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre zločin vraždy, zatiaľ však nikoho neobvinil. Páchateľovi hrozí 15 až 25 rokov basy.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu