Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Vykopali kostru bieleho koňa!

Policajti kopali dva dni, napokon našli kostru zavraždeného muža.
Policajti kopali dva dni, napokon našli kostru zavraždeného muža. (Zdroj: Nový Čas)

ŽILINA - Polícia našla kostru zavraždeného muža! Podľa vyšetrovateľov bol tzv. bielym koňom, ktorý sa stal nepohodlným, preto ho popravili strelou do hlavy. V Strečnianskej úžine bolo telo pochované desať rokov. Z vraždy je podozrivý František S. (37).

Hľadanie mŕtveho muža trvalo žilinským policajtom dva dni. Hlavným podozrivým z vraždy je František S. (37), ktorý je vo väzbe za zabitie expolicajta. Jeho pozostatky hľadali muži zákona koncom júla na Vodnom diele Žilina.

„Nájdená kostra bola vo vodorovnej polohe a v lebke sme našli vstrel a výstrel. Nájdený nezvestný bol „bielym koňom“ a pracoval pre osoby, ktoré páchali trestnú činnosť ekonomického a iného charakteru,“ povedal riaditeľ žilinskej polície František Posluch. „Zavraždený muž sa stal nepohodlným svedkom, preto ho zavraždili a zakopali, aby sa ho navždy zbavili,“ dodal pre Nový Čas policajný zdroj.

Pátracia akcia nadväzovala na výkopové práce z konca júla tohto roku na Vodnom diele Žilina, keď sa polícia dozvedela o okolnostiach vraždy ich bývalého kolegu. Vyšetrovateľ vtedy z vraždy obvinil muža (40) z Ochodnice a Žilinčana Františka S. (37), ktorý čelí aj obvineniu z nedovoleného ozbrojovania.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu