Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Prvé FOTO z tragickej nehody na severe Slovenska: Čelná zrážka, zomrela žena

Zrážku dvoch áut neprežila jedna žena Zobraziť galériu (5)
Zrážku dvoch áut neprežila jedna žena (Zdroj: PZ)

NÁMESTOVO - Tragédia na severe Slovenska. Pri čelnej zrážke dvoch áut zahynula jedna žena. Ďalší dvaja účastníci nehody sú v kritickom stave, jeden je zranený ľahko.

Dnes pred šiestou hodinou ráno sa stala vážna tragická nehoda, pri ktorej zahynula žena. Informoval o tom portál tvnoviny.sk. Pri udalosti sa zrazili dve osobné vozidlá značky Škoda Octavia a Suzuki Swift, v ktorých sa viezli 4 osoby. Nehoda sa stala v Námestove smerom na Jasenicu. Dve autá sa čelne zrazili, jedna žena zomrela, ďalší traja ľudia vyviazli s ťažkými zraneniami.

Prvé FOTO z tragickej
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: PZ)

Nehodu nám potvrdila aj hovorkyňa Operačného strediska Zdravotnej záchrannej služby Alena Krčová. Pri incidente zasahovalo niekoľko záchranárskych posádok. „Zraneným na mieste nehody, ktorá si vyžiadala súčinnosť všetkých záchranných zložiek, pomáhali tri posádky záchrannej zdravotnej služby. Žiaľ, žene (1970) nedokázali pomôcť, utrpela zranenia nezlučiteľné so životom. Ďalší dvaja pacienti - žena (1979) a muž (1989) – sa  zranili ťažko, utrpeli viacnásobné poranenia celého tela. Záchranári ich oboch po ošetrení previezli do nemocnice v Trstenej. Tretí pacient, muž (1998) sa zranil ľahko, s povrchovým poranením hrudníka bol prevezený taktiež do nemocnice v Trstenej,“ informovala Topky hovorkyňa Krčová.

Prvé FOTO z tragickej
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: PZ)

Mladý vodič prešiel do protismeru a nabúral do protiidúceho auta. "Z doposiaľ nezistených príčin prešiel 19-ročný vodič Škodovky do protismeru. Spolujazdkyňa v Suzuki zomrela. Vodička Suzuki, vodič Škodovky a jeho spolujazdec utrpeli zranenia. Okolnosti vyšetrujeme," informujú policajti.

Prvé FOTO z tragickej
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: PZ)

Viac o téme: AutonehodaNámestovo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu