Sobota1. jún 2024, meniny má Žaneta, zajtra Oxana, Xénia

Kúpalisko v Rožňave: Čistý areál a slušné vstupné!

Päťdesiatmetrový bazén s čistou vodou poteší všetkých plavcov. Zobraziť galériu (3)
Päťdesiatmetrový bazén s čistou vodou poteší všetkých plavcov. (Zdroj: Nový Čas)

ROŽŇAVA - Oddych v peknom prostredí a za slušnú cenu. To sú výhody zmodernizovaného rožňavského kúpaliska, ktoré patrí k vyhľadávaným miestam relaxu v tejto časti Gemera. Lákadlom je aj čistá voda a pekne upravený areál.

Plavcom je k dispozícii 50-ka, pre deti zase tri menšie bazény. Všade je úhľadne a čisto, platí to aj o šatniach a toaletách. Najväčší dôraz kladú na čistotu vody, ktorá má minimálne 25 stupňov.

V areáli si prídu na svoje aj milovníci rekreačných športov - od futbalu, basketbalu, volejbalu (i plážového), nohejbalu až po minigolf a ruské kolky. Vyznávači adrenalínu ocenia aj skoky z veže, najmenší zase šmykľavku. Chýbajú vlastne len tobogany.

Otváracie hodiny kúpaliska s kapacitou až 1 500 návštevníkov predĺžili do ôsmej večer. Okrem nízkeho vstupného (60 a 25 korún) sú veľmi dostupné aj ceny v bufete, kde ponúkajú teplé jedlá.

Vzhľadom na priestrannosť areálu nie je problém nájsť vhodné miesto na ležovisko aj pri neskoršom príchode. Preto kúpalisko okrem miestnych využívajú mnohí turisti, ktorí sa tu pri brázdení Gemerom zastavia len tak na skok. Nocľah sa dá získať v ubytovni neďaleko kúpaliska.

Hodnotenie:

areál****
šport****
ubytovanie**
občerstvenie***
vstupné*****

Odporúčame rodinám s deťmi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu