Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

FOTO Tak to ste ešte nevideli: Prezident Kiska nachytaný na 1. apríla!

Veľmi mu to nechutilo.
Veľmi mu to nechutilo. (Zdroj: FB/Andrej Kiska)

BRATISLAVA/POPRAD - Ak si chcete vystreliť zo svojho príbuzného či kamaráta, prvý apríl je na to ideálny deň. Svoje o tom odvčera vie už aj prezident Andrej Kiska, ktorému pripravila jeho rodinka nečakané prekvapenie.

Škandál okolo Kiskových letov špeciálom za ženou: Kde je pravda! Dá sa na prezidentovi šetriť?

Andrej Kiska sa občas pochváli na Instagrame či Facebooku nielen fotografiami z pracovných stretnutí, ale nechá nahliadnuť aj do svojho súkromia. O tom, že má zmysel pre humor, svedčí aj snímka, ktorú zverejnil dnes na sociálnych sieťach a priamo súvisí s prvým aprílom.

Určite sa vám niekedy stalo, že ste si do kávy či čaju namiesto cukru pridali soľ, ale v tomto prípade prezidentovi jeho rodina pridala do nápoja trochu inú ingredienciu. Podľa popisu pri zábere hneď pochopíte, prečo sa Andrej Kiska na ňom tvári tak "nadšene".

"Zažili ste ten ohnivý pocit v ústach, ktorý neviete ničím zastaviť? A mali ste takýto pocit zo zeleného čaju? Do dnešného dňa ani ja nie, ale je 1. apríl! A moja rodinka si to nenechala ujsť," napísal prezident s tým, že obsah pohára tvoril zelený čaj s chilli.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu