Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Najnovší hit anglických turistov: Sexi ženy v blate!

Bratislava - Coyote Ugly - Sobota - 16.6. - 21.13 hod. Zobraziť galériu (7)
Bratislava - Coyote Ugly - Sobota - 16.6. - 21.13 hod. (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Jeden z nich onanoval vo fontáne, jeho fotografia obletela noviny a takmer nestihol vlastnú svadbu. Ani to však mladých Angličanov od rozlúčky so slobodou na Slovensku neodradilo.

„Lacné pivo, atraktívne krčmy a krásne baby. Vitajte na divokom východe!“ Tak znie jeden z mnohých reklamných sloganov, ktorý vábi na Slovensko anglických mladíkov. Nový Čas s návštevníkmi z Británie prežil jeden večer plný divokej zábavy. Za 15-minútovú šou v blate neváhali zaplatiť 20-tisíc korún. A večer sa len začínal...

Horúca víkendová noc. Zablatená divoška sotí do mladého Angličana a ten dopadne do hrubej vrstvy bahna. Druhá si na neho sadne a nadšene pokrikuje. Mladík žiari šťastím, smeje sa a hladí dievča po celom tele. Týmto bahenným bojom sa pre Andyho (30) končí rozlúčka so slobodou, takzvaná stag party. „Je to perfektný zážitok na celý život. V Bratislave som ukončil slobodu a začínam nový život,“ s nadšením hovorí zablatený Andy. Zvyčajný program rozlúčky sa začína na motokárach, pokračuje strelnicou či raftovaním. S návštevou každej novej atrakcie stúpa počet skonzumovaných pív. Vyvrcholením dňa je vojna v blate s dvomi krásnymi dievčatami. Budúci ženích nadšene zápasí s mladými bojovníčkami, pričom ho sprevádza skandovanie jeho verných kamarátov. Čo všetko dievčatá ukážu, závisí od klientov.

Väčšinou im postačí aj vystúpenie v plavkách. Za príplatok sa vyzlečú donaha. Slovensko-anglické firmy si na organizovaní zájazdov na Slovensko postavili dobrý biznis. Webové stránky, ktoré vábia mladíkov, sú plné detailov a pre nich lákavých cien. Absolútne pohodlie, všetky atrakcie sa odohrávajú pol hodiny od hotela. „Slovenky sú jedny z najkrajších žien na svete. Sú ako krv a mlieko. Príď do Bratislavy a uvidíš, že to je pravda,“ píše sa na ďalšej z anglických internetových stránok.

Ako si u nás užívajú Angličania:

Streľnica - od 770 korún/osoba
Paintball - od 900 korún/osoba
Kolky - od 230 korún/osoba
Bobová dráha - od 320 korún/osoba
Motokáry - od 1 100 korún/osoba
Kasíno - od 290 korún/osoba
Striptíz - od 640 korún/osoba
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu