Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO Zásah polície po incidente v MHD: Agresívny mladík a jeho trápny pokus o útek

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: YouTube/Zlý Zajo)

BRATISLAVA - Cestovanie mestskou hromadnou dopravou býva bohaté na zážitky rôzneho druhu. Presvedčil sa o tom aj YouTuber a internetový zabávač s prezývkou Zlý Zajo, ktorý sa stal svedkom nepríjemného incidentu. Po tom, čo kvôli neprispôsobivému mladíkovi šofér bratislavskej MHD privolal mestskú políciu, vytiahol mobil a počínanie výtržníka začal natáčať. To sa však rozhnevanému chlapcovi vôbec nepáčilo a predviedol útok hodný paródie na bojový film.

Milé prekvapenie pre cestujúcich: FOTO Vodič bratislavskej MHD s nimi oslávil narodeniny

Podľa Zlého Zaja mal vodič autobusu postarané o "zábavu" kvôli mladíkovi, ktorý obťažoval cestujúcich. Napokon vozidlo zastavil a výtržníka vyhodil von. Ten ale nemal chuť chodiť pešo, a tak do autobusu znovu nastúpil. Keď šofér videl, že si s ním len tak neporadí, posadil ho ako trucovité dieťa, na ktoré treba dávať pozor, hneď za seba. To, ale chlapca veľmi neupokojilo. Stále nadával, telefonoval a keď sa postavil do uličky, nepodarilo sa mu udržať rovnováhu a spadol.

VIDEO Zásah polície po
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube/Zlý Zajo)

Šofér teda znovu zastavil, vytiahol mladíka von z vozidla a márne dúfal, že sa tým jeho peripetie končia. Pri odchode MHD sa nespratník postavil tak blízko k autobusu, že mu skoro prešiel po nohách. Vodič teda vytiahol telefón, privolal mestskú políciu, odstavil vozidlo a pasažieri museli vystúpiť. Mladík si medzi tým našiel novú zábavku a pri bratislavskej autobusovej stanici začal pobehovať po ceste medzi autami.

VIDEO Zásah polície po
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube/Zlý Zajo)

Po príchode mestskej polície sa príslušníci snažili mladíkovi prehovoriť do duše, ale bezvýsledne. Chlapec sa rozkrikoval aj na policajtov, no najväčší výstup sa odohral po tom, čo si všimol, že ho Zlý Zajo natáča. Všetka jeho pozornosť sa sústredila na neho a neustále opakoval: "Čo ma točíš?". Policajti sa ho snažili držať, ale po chvíli sa im vytrhol a predviedol, ako to vyzerá, keď je zemská príťažlivosť mocnejšia než odhodlanie. Sklátil sa síce na zem, ale vďaka kotrmelcu bol o chvíľu opäť na nohách. Ako paródia na karate by to nebolo až také zlé. Výtržníka si nakoniec odviezli štátni policajti.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu