Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Roman (20) na FOTO zmizol ešte v novembri v noci: Polícia po ňom stále pátra, pomôžte

Roman je nezvestný od novembra 2016 Zobraziť galériu (2)
Roman je nezvestný od novembra 2016 (Zdroj: Foto: polícia)

TRENČÍN - Policajti z Považskej Bystrice majú plné ruky práce. Už od novembra uplynulého roka pátrajú po Romanovi Galkovi z Púchova. Zatiaľ bezvýsledne. Ak ste mladého muža videli, alebo viete, kde by sa mohol nachádzať, volajte 158.

Ako informovala hovorkyňa trenčianskych policajtov Elena Antalová, Roman bol naposledy videný dňa 22. novembra v noci o 03.30 hodine v Púchove. Od vtedy nie je známy jeho súčasný pobyt a ani styky s inými osobami. Pokiaľ nezmizol, žil Roman s mamou, pochádza zo sociálne slabšej rodiny. 

Popis osoby

Roman Galko sa narodil 22. mája 1996, pochádza z Púchova. Roman je vysoký asi 167 cm, má štíhlu postavu. Má krátke hnedé rovné vlasy a hnedé oči. Na brade má krátke upravené strnisko, jeho chrup je neudržiavaný. Zdanlivo vyzerá na 22 rokov.

Popis oblečenia

Naposledy mal oblečené šedé rifle, bundu s kapucňou škoricovej farby. Obuté mal čierne tenisky. So sebou mal modrý ruksak s červeným nápisom Nike. 

Roman Galko
Zobraziť galériu (2)
Roman Galko  (Zdroj: Foto: polícia)

Akékoľvek informácie, ktoré by smerovali k vypátraniu hľadanej osoby, môžu občania oznámiť na najbližší policajný útvar, alebo na bezplatnú policajnú linku 158, prípadne na Obvodné oddelenie PZ Púchov na čísle 0961283955, alebo priamo na kriminálnu políciu v Považskej Bystrici na čísle 0961263370.

Viac o téme: PátraniePúchovNezvestnosťRoman Galko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu