Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Umrel manželke pred očami!

„Prepáčte, nechcel som to spôsobiť,“ priznáva sa vinník nehody Miroslav B. (55) z Trebišova. Zobraziť galériu (2)
„Prepáčte, nechcel som to spôsobiť,“ priznáva sa vinník nehody Miroslav B. (55) z Trebišova. (Zdroj: Nový Čas)

VOJČICE - Smútia celé Vojčice pri Trebišove! Tesár Milan Bačo (†31) sa vracal s rodinou zo zmrzliny na bicykloch, keď ho usmrtil vodič škodovky Miroslav B. (55) z Trebišova.

Stalo sa to pred zrakom jeho manželky, sestry a aj jediného syna presne oproti domu jeho tety. Muž zomrel v nemocnici, kde skončil aj malý Jakubko (2), ktorý v osudný moment sedel na sedačke za otcom. Nečakaný náraz podľa všetkého prežije. Vodič sa rodine ospravedlňuje: „Prepáčte, zaspal som!....“

"Išli sme za sebou na bicykloch, keď nás minulo auto, ktoré nečakane vybočilo do protismeru a zrazilo môjho brata so synom," povedala Lena (27), Milanova sestra. S jeho manželkou Žanetou (25) mali to šťastie, že jazdili vpredu. "Jakubko bol celý skrvavený a život mu zrejme zachránili kríky, ktoré stlmili jeho dopad po vymrštení aj so sedačkou," povedala Viera B., teta obete nehody. Lepšie obstál chlapček, ktorý utrpel poranenie hlavy. Podľa lekárov sa však zo zranení po niekoľkých týždňoch "vylíže". Tragédia veľmi zasiahla aj Milanovu mamu Máriu (51): "Je to hrozné takto prísť o syna! Zarábal si v Bratislave, aby si už v lete mohli zariadiť nový byt vo Vojčiciach. Doma bol len na skok, lebo sa chystal na operáciu nosných dutín."

Vinník nehody Miroslav B., ktorý je elektrikárom, priznáva, že prežíva muky. Za volantom podľa jeho vlastných slov zaspal. "Odpustite mi to, veľmi to ľutujem! Nechcel som to spôsobiť! Bola horúčava a pravdepodobne zaúradoval mikrospánok. Prebral som sa až po náraze. Začal som brzdiť, ale už bolo neskoro." V snahe zabrániť fámam, že neposkytol zraneným pomoc, odvetil: "V šoku sa mi zablokoval mobil, lebo som opakovane zadal zlý PIN kód. Poprosil som však náhodného chlapca a ten ihneď zavolal záchranku..."
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu