Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Streľba u Milana Kňažka: Aktuálne VIDEO pred vilou prominenta, zlodej bojuje o život

Milan Kňažko zažil dramatickú noc. Zobraziť galériu (4)
Milan Kňažko zažil dramatickú noc. (Zdroj: TOPky, SITA)

BRATISLAVA - Streľba vo vile Milana Kňažka. V noci na dnes prežíval známy herec a politik poriadne krušné chvíle. Po tom, čo sa do jeho domu dostal zlodej, začala dráma.

Do Kňažkovej vily sa podľa našich informácií vlámal zlodej. Známa osobnosť vtedy vybrala svoju zbraň a začala po páchateľovi strieľať. Kňažko zlodeja postrelil. Incident sa odohral dnes o pol druhej ráno. Zlodej sa dostal do vily v čase, keď jej majiteľ práve spal. Pre Topky to potvrdil aj sám herec s tým, že sa nemôže viac vyjadrovať. "Prepáčte, momentálne vám k tomu nemôžem nič povedať," povedal nám Kňažko.

Milan Kňažko

Kňažko mal zlodeja postreliť dvomi ranami vo vnútri svojho domu. Jedna guľka ho zasiahla do nohy. Následne sa dal na útek. Nestačil však utiecť policajtom, ktorí ho chytili ešte v záhrade vily. Na miesto boli privolaní aj záchranári. "Boli sme privolaní o 1:34 v noci políciou, že zadržala páchateľa so strelným poranením dolnej končatiny. Záchranná služba bola vyslaná na miesto. 49-ročného muža sme ošetrili a transportovali do fakultnej nemocnice na Mickiewiczovej ulici," informoval Topky zastupujúci hovorca záchranárov Jozef Minár.

Kňažkova vila pod Slavínom
Zobraziť galériu (4)
Kňažkova vila pod Slavínom

Našli u neho zlato a peniaze, ktoré ukradol. Kňažko bol z incidentu vydesený, našťastie, sa mu nič nestalo. Vyšetrovanie má teraz v rukách polícia. Postrelený leží momentálne v nemocnici a je po operácii. "Muž utrpel vážne strelné poranenie stehna, je po operácii," prezradila pre Topky hovorkyňa Univerzitnej nemocnice v Bratislave Petra Stano Maťašovská.

Milan Kňažko
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA)

Policajti prijali oznámenie o vlúpaní sa dnes v noci. "Dnes v nočných hodinách sme prijali oznámenie o vlámaní sa do jedného z rodinných domov v mestskej časti Bratislava Staré Mesto. Policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave I v tejto súvislosti vykonávajú na Havlíčkovej ulici všetky neodkladné a neopakovateľné úkony. Poskytnutie bližších informácií v súčasnosti nie je možné, nakoľko by to mohlo zmariť alebo sťažiť objasnenie a vyšetrenie veci," informovala Lucia Mihalíková z Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave.

Milan Kňažko je slovenský herec a bývalý politik. V októbri 1989 ako jediný v Československej socialistickej republike (ČSSR) vrátil titul Zaslúžilý umelec pre nesúhlas s politikou vtedajšieho režimu. Ešte predtým podpísal výzvu Niekoľko viet. Po Novembri 1989 sa venoval politike, zastával post ministra zahraničných vecí aj ministra kultúry. Kandidoval za prezidenta aj primátora Bratislavy.

Viac o téme: ZlodejStreľbaMilan Kňažko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu