Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Z pokojného kúpania zlý sen! Zážitok zo Zelenej vody, z ktorého sa dvíha žalúdok

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

NOVÉ MESTO NAD VÁHOM – Leto sa k nám minulý víkend po chladných dňoch opäť vrátilo. Každý, kto mal príležitosť, preto vyšiel niekam, kde sa dalo príjemné počasie využiť. Manželský pár spolu so svojim psom sa vybral kúpať na Zelenú vodu. Príjemný víkend sa pre nich zmenil na nočnú moru.

Vaše tipy

Po tom, ako sa žena so svojim manželom a ich spoločným psom vybrali v nedeľu okúpať, zažili poriadny šok. Natrafili totiž na skupinku chlapov, ktorí svojimi nechutnosťami, nielenže vyhnali pár od vody ale žene spôsobili nepríjemný zážitok na určite dlhú dobu.

Pár sa zašil na odľahlú zátoku, kúsok pod cestou aby im ich pes nevybiehal medzi autá. To, že žena mala pri sebe 190 cm manžela a kríženca nemeckého ovčiaka, neodradilo striedajúcich sa chlapíkov za stromami. Mužov si všimla žena na základe správania sa svojej fenky. Tá bola nepokojná a neprestajne štekala. Keď sa žena pozrela smerom hore ku ceste zbadala tam v pravidelných intervaloch vždy nejakého iného chlapa. "Každých dvadsať minút som sa pozrela hore a vždy tam bol nejaký chlap. Šedivý, čiernovlasý, či snedý. Keď sme vybehli so psom hore, vždy utiekli. Boli nahí," spomína žena. 
 
Zdržali sa tam asi tri hodiny. Počas toho ako žena išla plávať všimla si niečo naozaj nechutné. Za stromom stál holý chlap s rozkročenými nohami a mával penisom. "Nakričala som na neho. Po pár hodinách nás to prestalo baviť. Naša fenka neustále štekala a nad nami sa stále striedala hlava nejakého iného chlapa." Nepomohlo ani to, že po nich manželia kričali. Pobrali sa preto od vody preč. Keď vyšli hore kopcom prišiel šok. "Pri stromoch masturboval chlap. Hovorím samej sebe, že asi vykonáva potrebu. Keď som sa pozrela znova, všimla som si, že som sa mýlila. On naozaj masturboval," opisuje otrasný zážitok žena. Ešte horšia bola vedomosť, že to všetko robil pri pohľade na manželský pár, ležiaci pri zátoke. 
 
Pre ženu to bolo veľmi nepríjemný zážitok. Podľa jej slov jej sexuálni devianti spôsobili nočnú moru, ktorá ju teraz sprevádza všade. "Je mi stále na zvracanie, nemôžem spať a som hotová. Chcela by som aby o tomto mieste vedelo celé Slovensko a nemusel tak už nik zažiť takéto nechutnosti."
Viac o téme: VodaKúpanieSexuálni devianti
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu