Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Tragédia na ceste pri Tvrdošíne: Nešťastný piatok 13-teho sa stal Martinovi (†32) osudný

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Foto: HAZZ)

ŽILINA - Tragická dopravná nehoda sa stala skoro ráno v Žilinskom kraji. Po zrážke dodávky a osobného auta vyhasol život 32-ročného Martina.

Nešťastie sa stalo ráno o 7.40 hodine na ceste medzi obcami Vitanová a Oravice. Ako informovala hovorkyňa žilinských policajtov Jana Balogová, došlo k zrážke dodávky Fiat Ducato a osobného auta Peugeot Partner. Jeho vodič, žiaľ, desivý náraz neprežil. "32-ročný vodič viedol motorové vozidlo Peugeot Partner v smere od časti Oravice , na obec Vitanová. Pri prechádzaní tiahlej pravotočivej zákruty na mokrej vozovke s doposiaľ nezistených príčin prešiel do protismeru, kde došlo k čelnej zrážke s oprotiidúcim vozidlom Fiat Ducato, ktoré viedol 25 ročný vodič," opísala Balogová.

Bezprostredne  po nehode dorazili na miesto privolaní záchranári. " 32-ročného muža sme ešte niekoľko desiatok minút oživovali, žiaľ, bezúspešne. Ďalší dvaja muži vo veku 40 a 41 rokov utrpeli povrchové poranenia a previezli sme ich do nemocnice v Trstenej," informoval hovorca záchranárov Boris Chmel.  


Prečítajte si aj: 

FOTO Hororová nehoda pri Nitre: Zrážka v protismere, dvaja mŕtvi, v aute bola rodina s detičkami!

Požitie alkoholických nápojov u vodiča vozidla Fiat Ducato polícia nezistila. U vodiča vozidla Peugeot Partner bude vykonaná pitva. Hmotná škoda na vozidlách je odhadnutá na približne 22 tisíc eur. Okolnosti nehody vyšetruje polícia v Dolnom Kubíne. Poverený príslušník PZ začal trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia. 

 

 

Viac o téme: NehodaTragédiaSmrťŽilina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu