Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Sex v školských záchodoch!

Apríl 2007
Apríl 2007

NITRA - Slovenské deti šokujú! Po zverejnení videonahrávky orálneho sexu medzi žiakmi základnej školy, prenikli na verejnosť ďalšie drsné nahrávky. Tie sa Novému Času podarilo získať potom, ako sme sa o sexuálnych skúsenostiach chceli porozprávať so žiakmi nemenovaných nitrianskych škôl. Výsledok? Video dievčat, ktoré simuluje lesbický sex na školskej toalete. A to nie je všetko!

Sex pre terajších ôsmakov a prvákov na strednej škole nie je žiadnym tabu. Majú štrnásť či pätnásť a premyslené spôsoby, ako TO robiť, kedy sa im zachce. Vrchol frajeriny je nakrútiť si všetko na mobil a rozposielať ďalej.

Novému Času sa podarilo presvedčiť partiu pätnásťročných chalanov, prvákov z nemenovaných nitrianskych stredných škôl, aby nám o svojich sexuálnych skúsenostiach porozprávali. Súhlasili pod podmienkou, že všetko bude absolútne anonymné. Ani jeden z nich nechcel zverejniť meno ani iniciálky, pretože sa obávajú zvýšenej kontroly zo strany rodičov a školy.

Téma „sex v školách“ ich nevyľakala, možno iba priviedla do rozpakov. Keď zistili, že pátrame po videozáznamoch, ktoré zachytávajú sexuálne aktivity ich rovesníkov, jeden z nich nám ponúkol šokujúci 20-sekundový záznam nakrútený mobilom. Zadarmo. V ňom sa dve štrnásťročné dievčatá oddávajú lesbickej láske.

Očividne hraná scéna odrazu prerastie do reality, zvukový záznam zachytáva erotické a vzrušené vzdychanie. Tretia osoba ich k sexuálnej aktivite očividne podnecuje, dievčatám však netreba radiť, čo majú robiť. Zreteľne vidieť nielen divoké „francúzaky“, ale i pohrávanie sa s prsami či obchytkávanie pohlavia...

Ide o záznam vyhotovený na školskej toalete v dievčenskej strednej združenej škole v Nitre, mená hlavných aktérok nám však chlapci odmietajú prezradiť. „Toto video najnovšie koluje po meste, chalani sú do báb úplne zbláznení,“ dozvedáme sa na záver. Podľa nich existujú aj iné nahrávky, ktoré však rotujú a menia svojich majiteľov. „Je to úplne normálne, nielen toto sa odohráva na školských záchodoch," tvrdia.

POZOR! POZOR! POZOR!


Vaše skúsenosti s tým, ako to v tomto smere na slovenských školách skutočne vyzerá, píšte na adresu

sexnaskolach@novycas.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu