Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Smrteľná nehoda na R1: Posádka Audi z miesta nešťastia utiekla, FOTO podozrivých!

Zadný náraz do auta neprežil rakúsky vodič Zobraziť galériu (7)
Zadný náraz do auta neprežil rakúsky vodič (Zdroj: Polícia SR)

SEREĎ - Tragická nehoda sa stala v nedeľu hodinu pred polnocou na rýchlostnej ceste R1 v smere na Nitru.

Vodič Audi RS6 zozadu narazil do Renaultu Dacia Duster. Ako informovala trnavská policajná hovorkyňa Mária Linkešová, 52-ročný Rakúšan z Dacie zomrel na mieste, jeho 40-ročná spolujazdkyňa z Nitrianskeho okresu skončila v nemocnici. Škody na autách a poškodených zvodidlách odhadli na 24-tisíc eur. Úsek medzi Sereďou a Šoporňou v katastri Váhoviec bol do dnešného rána neprejazdný, doprava bola odklonená cez Sereď. Okolnosti nehody a mieru zavinenia polícia vyšetruje.

Posádka audi z miesta utiekla

Posádka audi po nehode z miesta utiekla, polícia vyhlásila pátranie po 35-ročnom vodičovi zo Šintavy a jeho 24-ročnej spolujazdkyni z Vinohradov nad Váhom. Vyšetrovateľka začala trestné stíhanie pre usmrtenie, ublíženie na zdraví a neposkytnutie prvej pomoci. Pre dopravnú nehodu bol úsek cesty medzi Sereďou a Šoporňou v katastrálnom území obce Váhovce od nehody až do dnešnej 5.30 h uzavretý. Doprava bola odklonená cez mesto Sereď. Presné príčiny a okolnosti nehody polícia vyšetruje. Informovala trnavská krajská policajná hovorkyňa Mária Linkešová. 

Podľa hovorkyne hasičov Júlie Kedrovej zasahovali na mieste hasiči z Galanty. Zranenej osobe poskytli predlekársku prvú pomoc a pomohli ju naložiť do vozidla zdravotnej záchrannej služby. Havarované vozidlá zabezpečili proti vzniku požiaru.

Polícia pátra po tejto dvojici:

Po smrteľnej nehode posádka
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: polícia)

Po smrteľnej nehode posádka
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: polícia)

Viac o téme: NehodaSmrťPolícia NitraSereď
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu