Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

FOTO Brutálny útok v Bratislave: Násilník kopol Martina (30) do hlavy, upadol do bezvedomia

Brutálny útok v Starom Meste Zobraziť galériu (3)
Brutálny útok v Starom Meste (Zdroj: Foto: polícia)

BRATISLAVA - V historickom centre Bratislavy neznámy páchateľ burtálne zaútočil na 30-ročného muža. Zozadu ho kopol z výskoku do hlavy, Martin upadol do bezvedomia a skončil v nemocnici s krvácaním do mozgu. Po násilníkovi polícia pátra.

Brutálny útok sa stal ešte 10. mája v noci približne 15 minút pred treťou hodinou na Michalskej ulici. "Neznámy páchateľ pribehol zozadu a následne vo výskoku kopol do zátylku 30-ročného muža, ktorý spadol prednou časťou hlavy na kamennú dlažbu," informoval hovorca bratislavských policajtov Michal Szeiff.

Napadnutý muž upadol do bezvedomia s ťažkými zraneniami. Podľa medializovaných informácií  utrpel krvácanie do mozgu a v nemocnici sa podrobil viacerým operáciám. Násilník z miesta utiekol, polícia po ňom pátra a zároveň žiada verejnosť o pomoc. "Policajti Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave I sa obracajú na verejnosť so žiadosťou o pomoc pri stotožnení osoby mužského pohlavia v súvislosti s objasňovaním prečinu ublíženia na zdraví," doplnil Szeiff.

FOTO Brutálny útok v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: polícia)

FOTO Brutálny útok v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Popis osoby

Ide o muža, ktorý mal oblečené dlhé nohavice, bundu s dlhým rukávom, obuté mal tenisky čiernej farby.

Ak disponujete akýmikoľvek informáciami, ktoré by mohli prispieť k stotožneniu osoby, kontaktujte políciu na čísle 158 alebo na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

Viac o téme: Brutalitaútok Staré Mesto
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu