Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Financmajster Kažimír ukázal svoju partnerku tri týždne po pôrode: Áno, tak som sa vytrepala!

Peter Kažimír s partnerkou Katkou.
Peter Kažimír s partnerkou Katkou. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Popri kauze Váhostav, ktorá momentálne zamestnáva vládu a stranu Smer, sa trošku pozabudlo na rodinné šťastie financajmajstra Petra Kažimíra. Ten je už tri týždne hrdým otcom druhého dieťatka, ktoré mu porodila jeho partnerka Katarína Korecká. O ministrovi financií je známe, že svoje súkromie nerád medializuje, ale tentokrát sa rodičovský párik nevyhol televíznej kamere a ani mikrofónu.

Katka Korecká si necelé tri týždne po pôrode synčeka užila svoju premiéru na verejnosti. Do spoločnosti vyrazila so svojím partnerom, ministrom financií Petrom Kažimírom. A keďže na akcii nechýbala ani kamera TV Markíza, ktorá nakrúcala príspevky do Smotánky, obaja sa hneď ocitli v centre pozornosti.

Peter Kažimír nevyzeral byť týmto zvratom udalostí príliš nadšený, o čom miestami svedčal aj jeho postoj tela so založenými rukami, ale Katke doprial päť minút slávy. Veď len pár týždňov po pôrode sa môže pýšiť nielen tým, že je opäť mamičkou, ale aj štíhlou postavou.

O tom, že ide o Katkinu popôrodnú premiéru, stihol minister financií informovať aj herca Juraja Kukuru. "Katka je vonku prvýkrát od pôrodu. Takže ako si to váž," povedal s úsmevom na perách. Jeho partnerka to už len lakonicky zaklincovala vetou: "Áno, tak som sa vytrepala, vieš."

Peter Kažimír a Katarína Korecká tvoria pár od roku 2008. Spolu majú trojročnú dcérku a novonarodeného syna. Katarína má však ďalšieho syna zo svojho predošlého vzťahu. Kedy dvojici zazvonia svadobné zvony, zatiaľ presne nevedno.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu