Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Jakubko Ringoš z Krompách sa po mesiaci stretol so spolužiakmi

Jakubka privítali spolužiaci s triednou učiteľkou O. Ondášovou vo vyzdobenej  triede a priniesli mu množstvo darčekov.
Jakubka privítali spolužiaci s triednou učiteľkou O. Ondášovou vo vyzdobenej triede a priniesli mu množstvo darčekov.

KROMPACHY - „Jakubko je v škole!“ Zborovo kričali školáci z Krompách. Tešili sa, že ich prišiel po vyše mesiaci navštíviť. Spolužiaci vyzdobili triedu, on ich zasa pozval do cukrárne.

Jakubka privítala vyzdobená trieda a na tabuli nápis: Vitaj v škole! „Nevzdávaj sa, bojuj ďalej. S nami stále môžeš rátať,“ potešila chlapca triedna učiteľka tretiakov Otília Ondášová. Spolužiaci nielen z jeho triedy, ale i ďalších mu priniesli plno darčekov - hrnček na kakao, encyklopédiu, ale i autíčka, motorky, sladkosti. „Sme radi, že je zdravý. Už sa tešíme, keď sa vráti medzi nás,“ prekrikovali sa školáci. Jakubko sa dozvedel, že za mesiac sa naučili jeho spolužiaci vybrané slová, rátajú už do 10-tisíc a učia sa o ľudskom tele.

„Som veľmi rád, tešil som sa na všetkých,“ povedal rozrušený Jakubko, ktorý spolužiakom doniesol čokoládky a učiteľke kvety k MDŽ. „Mám pre všetkých prekvapenie. Popoludní pôjdeme do cukrárne,“ pozval spolužiakov Jakubko, ktorý predtým bol vypovedať na polícii v Spišskej Novej Vsi.

„Bolo to pre neho náročné. Prišla tam aj psychologička, predsa len spomínal na osudné momenty,“ konštatoval otec. Jeho syna ešte v pondelok čaká návšteva lekárov v košickej nemocnici. Ak bude všetko v poriadku, na budúci týždeň nastúpi do školy.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu