Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

FOTO Policajná zrážka s mercedesom: Výsledkom je škoda v tisícoch a cesta do nemocnice!

Všetci účastníci nehody museli byť ošetrení v nemocnici.
Všetci účastníci nehody museli byť ošetrení v nemocnici. (Zdroj: Tip čitateľa)

BRATISLAVA - Polícia k dopravným nehodám prichádza každý deň, v tomto prípade však bola dvojica mladých bratislavských policajtov priamo účastníkmi nehody. Za križovatkou na Štefánikovej ulici v Bratislave sa zrazili s mercedesom, škoda bola vyčíslená na 16-tisíc eur! Všetci museli byť zároveň prevezení do nemocnice na ošetrenie.

Čitateľ Braňo nám poslal do redakcie fotografiu z miesta nehody. Podľa neho išlo o chybu oboch strán, k fotke napísal: "Na zelenú (Pražská, Štefániková) ako pretekár vyštartoval mercedes a zoťal policajtov, ktorí pravdepodobne odbočovali z Leškovej doľava (napriek prikázanému smeru doprava), alebo sa otáčali na semaforoch oproti zastávke do protismeru a vbehli mu do cesty." Výstražné majáky policajti nemali zapnuté.

Opýtali sme sa kompetentných, čo sa naozaj stalo: "Polícia vyšetruje okolnosti dopravnej nehody, ku ktorej došlo dňa 4. apríla 2015 v čase krátko po polnoci na križovatke ulíc Štefánikova a Hlboká cesta. Jej účastníkmi boli 54-ročný vodič osobného motorového vozidla Mercedes Benz, 22-ročný vodič a 22 ročný spolujazdec služobného motorového vozidla s označením Polícia."

Michal Szeiff, hovorca krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave, ďalej dodal: "Podľa doterajších informácií došlo v uvedenej križovatke k zrážke služobného motorového vozidla a vozidla Mercedes Benz, ktoré prechádzalo križovatkou po Štefánikovej ulici v smere do mesta. Následkom stretu utrpeli účastníci dopravnej nehody zranenia, s ktorými boli prevezení do jednej z Bratislavských nemocníc k ošetreniu. Celková škoda v súvislosti s dopravnou nehodou bola vyčíslená na cca. 16-tisíc eur. Presné príčiny dopravnej nehody a miera zavinenia sú predmetom ďalšieho vyšetrovania."

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu