Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Vodič telefonoval o pomoc odťahovku: FOTO Po príchode ich čakalo toto prekvapenie!

Odťahovka mala plné ruky práce
Odťahovka mala plné ruky práce (Zdroj: Facebook/Odťahovka)

VIEDEŇ - Vodič, ktorý si z Rakúska zavolal slovenskú odťahovú službu, bol po havárii svojho auta zrejme ešte otrasený, keď si volal pomoc. Dostal šmyk a jeho auto skončilo v jarku. Situáciu však popísal úplne inak!

„Vyhýbal som sa na ceste protiidúcemu autu a šmyklo ma. Zadné kolesá mám na ceste a predok mi asi na niečom visí,“ popísal situáciu havarovaný muž dispečerovi, keď si volal odťahovú službu na pomoc do Rakúska. Dispečer ho vzápätí poprosil o fotografiu z miesta nehody, pretože stanica odťahovky bola od muža vzdialená asi 160 kilometrov a chceli mu v ústrety vyslať adekvátne záchranné vozidlo. „Pri aute nie je signál a šiel som štyri kilometre pešo, aby som sa dovolal. Je to v lese,“ odpovedal zákazník s tým, že fotografiu z miesta nehody nemôže poslať. „Nie je tam sneh?“ spýtal sa dispečer. „Nie,“ odvetil presvedčivo muž.

 

 
 

 

Keď po čase odťahová služba dorazila na miesto, čakalo ju prekvapenie. Auto bolo hlboko zapadnuté v priekope a všade okolo sa nachádzal sneh. Pomoc, ktorá dorazila, mala silné pochybnosti, či si nepoplietla miesto nehody. Fotografie dokazujú, ako skreslene môže vnímať situáciu vystresovaný človek napríklad po havárii.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu