Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

FOTO tragédie pri Zvolene: Pri hrozivej nehode vyhasol život spolujazdkyne (†56) aj vodiča (†26)

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Foto: polícia)

ZVOLEN – K tragickej dopravnej nehode došlo dnes krátko predpoludním na ceste I/66 za obcou Dobrá Niva v okrese Zvolen smerom na Krupinu. Zrážka dvoch áut si vyžiadala život 56-ročnej ženy a 26-ročného muža.

Ako informovala banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Petra Kováčiková, z doposiaľ presne neznámych príčin sa zrazili vozidlá BMW 316 a Peugeot 405.

"Pri dopravnej nehode došlo k zraneniam 56-ročnej spolujazdkyne z vozidla Peugeot, ktorým na mieste podľahla. Vodiči obidvoch vozidiel, boli prevezení do nemocnice," uviedla Kováčiková. Peugeot viedol 68-ročný vodič z okresu Krupina a BMW 26-ročný šofér z Levíc. Pred krátkou chvíľou hovorkyňa policajného zboru informovala, že na následky zranení zomrel aj ďalší z účastníkov - 26-ročný vodič vozidla BMW z okresu Levice.

FOTO tragédie pri Zvolene:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Podľa Kováčikovej k vyšetrovaniu nehody boli prizvaní aj znalci z odboru cestnej dopravy. Polícia začala trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia. Bližšie okolnosti vzniku dopravnej nehody sú predmetom ďalšieho vyšetrovania.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu