Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Nákupní maniaci, pozor: Samé zľavy v obchodných centrách, vieme, kedy budú ešte výhodnejšie!

Obchody sa po Vianociach plnia vďaka veľkým zľavám. Zobraziť galériu (4)
Obchody sa po Vianociach plnia vďaka veľkým zľavám. (Zdroj: topky)

BRATISLAVA - Zľavy až do 80 percent na zimné bundy, topánky, svetre, lyže či televízory čakajú na návštevníkov najväčšieho nákupných centier v Bratislave. Od soboty 27. decembra 2014 totiž odštartovali obľúbené povianočné výpredaje.

V tomto roku sú výpredaje kratšie, ale intenzívnejšie než vlani. Dôvodom je, že veľké reťazce spúšťajú počas roka čoraz viac sezónnych výpredajov. Návštevnosť sa počas výpredajov môže zvýšiť oproti bežným mesiacom až o 30 percent. Najžiadanejšími výrobkami vo výpredajoch sú každoročne elektronika, móda, obuv a športové potreby.

Obchody sa po Vianociach
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: topky)

Mnohí zákazníci na výpredaje po Vianociach čakajú. Slováci totiž obdarúvajú rodinu a priateľov aj nákupnými poukážkami či peniazmi v hotovosti, takže ich môžu efektívnejšie minúť v povianočných zľavách.

Ľudia v nákupných centrách
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: topky)

Očakáva sa, že zľavy budú postupne gradovať, keďže predajcovia chcú na výpredaje lákať aj v novom roku. Potrebujú vyprázdniť skladové zásoby a pripraviť sa na ďalšiu sezónu. Taže okolo Troch kráľov by mohli byť zľavy najvyššie, avšak otázne je, koľko tovaru a v akej kvalite bude ešte k dispozícii.

Obchody sa po Vianociach
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: topky)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu