Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Predpoveď do konca mesiaca: Samá hmla, nočný mráz, v piatok bude najhoršie!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Jeseň je už v plnom prúde, čo nám dávajú pocítiť nielen javy typické pre toto ročné obdobie, ako napríklad hmla, ale aj neustále klesajúce teploty. Ani nasledujúci týždeň to podľa predpovede Slovenského hydrometeorologického ústavu to nebude iné.

Pondelok - Slnečno. V nižších polohách dopoludnia miestami, popoludní ojedinele, hmla alebo nízka oblačnosť. Ojedinele mrholenie. Denná teplota 9 až 14, pri celodennej hmle alebo nízkej oblačnosti  3 až 8 st. Teplota na horách vo výške 1500 m okolo 7 st. Bezvetrie alebo slabý vietor.

Utorok - Jasno až polojasno, v nižších polohách ráno a dopoludnia miestami hmla alebo zamračené nízkou oblačnosťou, ktorá sa ojedinele udrží aj popoludní. Nočná teplota 3 až -3 st. Denná teplota 9 až 14, pri hmle alebo nízkej oblačnosti okolo 7 st. Slabý vietor.

Streda - Jasno až polojasno. V nižších polohách ráno a dopoludnia miestami hmla alebo zamračené nízkou oblačnosťou, ktorá sa ojedinele udrží aj popoludní. Nočná teplota 3 až -3 st. Denná teplota 8 až 12, pri nízkej oblačnosti alebo hmle okolo 6 st. Slabý vietor.

Štvrtok - Prevažne polojasno, v nižších polohách miestami zamračené nízkou oblačnosťou alebo hmla, ktorá sa ojedinele udrží aj popoludní. Nočná teplota 2 až -4 st. Denná teplota 7 až 12 st, pri hmle aj chladnejšie.

Piatok - Prevažne zamračené nízkou oblačnosťou alebo hmla. Ojedinele mrholenie. Na horách a cez deň miestami aj v nižších polohách slnečno. Nočná teplota 4 až -2 st. Denná teplota 4 až 8, za slnečného počasia okolo 11 st.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu