Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Černák boduje aj v base: Milenka ukázala fotky a prezradila, že sníva o svadbe!

Zamilovaná Monika Křivová so svojou láskou Mikulášom Černákom Zobraziť galériu (3)
Zamilovaná Monika Křivová so svojou láskou Mikulášom Černákom (Zdroj: foto: fb)

BRATISLAVA – Koncom minulého roka obletela Slovensko šokujúca správa o veľkej láske bossa podsvetia Mikuláša Černáka, ktorý si odpykáva doživotný trest v ilavskej väznici. Našlo si ho šťastie a s mladučkou Monikou Křivovou tvorí, podľa jej zverejnených statusov, pár. Ako sa zdá, láska prekvitá a Monika je mužom svojho života celá bez seba.

Podľa posledných zverejnených informácií, šéf ilavskej väznice zakázal mafiánskemu bossovi stretnutia s milovanou blondínkou. Išlo však zrejme o kontaktné návštevy, pretože podľa riaditeľa kancelárie GR ZVJS Adriána Baláža: „Odsúdený má právo prijímať návštevu blízkych osôb v čase určenom riaditeľom ústavu alebo ním určeným príslušníkom zboru najmenej raz za kalendárny mesiac v trvaní dvoch hodín.“  Blízkou osobou sa v týchto prípadoch rozumie okrem iných aj druh a družka. „Právo na návštevu nemôže odoprieť nikto,“ doplnil Baláž.   

Monika Křivová pochádza zo Štúrova a na svojom facebookovom profile má uvedené, že je vo vzťahu. O pretrvávajúcej láske medzi bossom podsvetia a ňou svedčia aj jej zverejnené statusy. „Moja láska bojovala dnes ako tiger,“ pridala blondínka po minulotýždňovom hlavnom pojednávaní na súde v Banskej Bystrici, kde začali Černáka súdiť za vraždu Imricha Oláha. Podľa prokuratúry Černák s najmenej piatimi ďalšími ľuďmi zaškrtili obeť šnúrou z počítača.

Zvrátená minulosť milovaného muža zrejme Monike neprekáža, o čom dokonale svedčí fotografia s jej popisom: „Oči sú zrkadlom duše,“ zverejnené  5. januára.

Černák boduje aj v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: foto: fb)

O tom, že je to naozaj veľká láska, hovorí fakt, že tento mesiac mali zaľúbenci výročie. Do celého sveta vyhlásila: „Ja Monika Křivová (zatiaľ) som sa pred rokom v tento istý deň rozhodla, že navždy ostanem s jediným mužom a moje rozhodnutie je aj po roku každým dňom silnejšie, najmä keď vidím, akí bastardi behajú po svete,“ zverejnila 4. januára tohto roku.

Ešte počas Vianoc 26.12.2013 skormútená vyhlásila:  „Chýba mi môj Miki — cítim sa smutná.“ A o tom, že ženy sú romantické duše, svedčí aj zverejnená básnička. Nie je ťažké uhádnuť, komu text adresuje: ,,Čím více úsilí, tím stoupáš výš, přemnoho nocí musíš bdít, nežli to, po čem toužíš, uchopíš. Cíl zná jen útrapy a nezná klid. Ten, kdo chce perly, musí do hlubin, kdo touží vážen být a ctěn, ten s výrokem vždy spojí čin, bez činu je tvé přání sen."

Vyzerá to tak, že Monika sa aktívne zapája aj do spoločenského života a možno prostredníctvom svojho profilu prezentuje aj názory muža svojich snov. „Opovážte sa ho voliť !!!“ zverejnila 17.12.2013 po tom, čo Róbert Fico oznámil svoju kandidatúru na prezidenta.

Černák boduje aj v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: foto: fb)

Svoje súkromie si zaľúbený párik prísne stráži, môžeme sa ale domnievať, že milenka svoju lásku stále navštevuje: „V záujme plnenia programu zaobchádzania, z naliehavého rodinného alebo z iného závažného dôvodu môže riaditeľ ústavu alebo ním určený príslušník zboru povoliť návštevu častejšie a aj inej osobe,“ hovorí  Baláž a dodáva: „Návšteva odsúdeného zaradeného do ústavu s maximálnym stupňom stráženia sa vykonáva spravidla bez priameho kontaktu. Riaditeľ ústavu môže v odôvodnených prípadoch rozhodnúť, či sa návšteva odsúdeného vykoná s priamym kontaktom alebo bez priameho kontaktu.“

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu