Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Magický dátum 11.12.2013 je tu: Zistite, čo nás v tento deň čaká a neminie!

Magická streda
Magická streda (Zdroj: topky)

BRATISLAVA - Všetko riešiť citlivo. To je podľa numerológov akési motto dnešného dňa, ktorí mnohí považujú za magický. Dátum 11.12.2013 v sebe totiž ukrýva výnimočnú číselnú postupnosť, aká sa najbližšie zopakuje až o 90 rokov. Ak ste zvedaví, čo všetko nám tento kúzelný deň prinesie, prečítajte si rady z pohľadu numerologičky Aleny Nemčekovej.

Dátum 11.12.2013 je podľa numerologičky Aleny Nemčekovej veľmi citlivým dňom. Tak, ako celý rok 2013, je vhodný na riešenie vzťahov či už partnerských, mileneckých alebo rodinných. "Na jednej strane môže komunikácia tieto vzťahy posilniť, no na druhej strane aj rozvrátiť," hovorí Nemčeková. Vo všeobecnosti ho však môžeme považovať za akýsi zmierovací deň.

Postupnosť 2,3,4, ktorá je súčtom jednotlivých číslic (1+1,1+2,1+3, pozn. red.), zas hovorí o napredovaní. Znamená však aj to, že všetko treba riešiť krok po kroku a najmä citlivo. Keďže Luna je v znamení Barana, pre ktorého je typickou vlastnosťou bojovnosť, bude nás tlačiť do urýchlených rozhodnutí, treba si však zachovať chladnú hlavu a riešiť veci s rozumom.

Naopak nevhodné je v tento deň riešiť pracovné záležitosti. "Lunu, ktorá je z astrologického hľadiska považovaná za naše podvedomie, ovplyvňuje Urán, ktorý nás bude nútiť rozhodovať sa zbrkle a urýchlene," vysvetľuje numerologička s tým, že práve kvôli možným nerozvážnym rozhodnutiam nie je vhodné sa do nich v tejto oblasti púšťať vôbec.

Dátum 11.12.2013 je na najbližších 90 rokov posledným, ktorý pozostáva z troch za sebou idúcich číslic v rade. Najbližším dátumom, v ktorom bude badateľná takáto číselná postupnosť bude 1.2.2103. Kúzelná streda 11.12.2013 tak, ako každý magický dátum, priťahuje aj množstvo zaľúbencov, ktorí si chcú povedať svoje áno práve v tento deň. Spojené štáty tento rok údajne rátajú s rekordným počtom ženíchov a neviest.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu