Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Krásne zadosťučinenie: Jozef chcel v Komárne okradnúť policajtovu mamu, takto to dopadlo!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: sfexaminer.com)

KOMÁRNO - Ženy v Komárne žili v posledných týždňoch v strachu, pretože tam vyčíňal neznámy lupič, ktorý kradol kabelky. Lenže mal smolu, pretože narazil na mamu policajta, ktorá už vedela, ako si s ním poradiť. Uštedrila mu poriadnu príučku, ktorá ho snáď odnaučí od páchania zla. O prípade informovala televízia Joj.

Dvadsaťštyriročný Jozef okradol najmenej dve ženy. V októbri jednu na cintoríne, pred pár dňami ďalšiu pred železničnou stanicou. Najprv svoju obeť prenasledoval, potom ju zvalil na zem a zmizol s jej taškou.

Spravodlivosť si však na bezcharakterného muža počkala. Vo štvrtok chcel okradnúť pani Zuzanu, keď sa okolo pol piatej vracala z práce. Priplížil sa k nej zboku na chodníku a chcel jej strhnúť kabelku z pleca. Ale to nemal robiť. Odvážna žena sa totiž nedala zastrašiť a kabelku nepustila. Dobrých desať metrov ju preto ťahal po zemi.

"Chytil ma za kabát a ja som padla na zem. Napriek tomu som zo všetkých síl držala svoju tašku a kričala som o pomoc," opísala Zuzana nepríjemné okamihy Jojke.

Tam sa ale príbeh neskončil. Lupič to síce vzdal a utiekol preč, no žena, ktorá sa mu postavila na odpor, sa rozhodla, že ho potrestá. Zavolala synovi, ktorý pracuje na polícii a bol práve v službe. Spolu s niekoľkými kolegami vyrazil okamžite na miesto a krátko nato vinníka chytil.

"Hliadka prišla veľmi rýchlo. Ukázala som jej smer, ktorým lupič utekal. O chvíľu ho chytili. Keď prišiel syn, objal ma a povedal, že som veľká hrdinka," dodala Zuzana. Jozefovi, ktorý bol už v minulosti trestne stíhaný, za krádež hrozia tri až osem rokov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu