Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Tragická nehoda pri Gabčíkove: BMW sa vyrútilo do protismeru, dvaja mŕtvi!

Dopravná nehoda pri Gabčíkove si vyžiadala dva životy Zobraziť galériu (5)
Dopravná nehoda pri Gabčíkove si vyžiadala dva životy

BRATISLAVA/GABČÍKOVO - Dopravná nehoda dvoch osobných vozidiel, ku ktorej došlo v sobotu predpoludním pri obci Gabčíkovo, si vyžiadala smrť dvoch ľudí. Ďalší traja účastníci utrpeli ťažké zranenia.

Ako informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave Martina Kredatusová, dopravná nehoda sa stala približne o 09.30 h, asi dva kilometre za Gabčíkovom v smere na Medveďov. Čelne sa tu zrazili vozidlá značky BMW (v čase nehody sa vo vozidle nachádzali dve osoby) a Toyota (včase nehody sa vo vozidle nachádzali štyri osoby). "Pravdepodobnou príčinou zrážky bolo to, že vodič BMW z doteraz neznámych príčin vošiel do protismeru," informovala Kredatusová.

Podľa informácii HaZZ boli na mieste po nehode šiesti zranení, z toho dvaja boli zakliesnení vo vozidle. Veliteľ zásahu si následne vyžiadal posily, na miesto udalosti privolali hasičov z Gabčíkova. 

dopravná nehoda v gabčíkove
Zobraziť galériu (5)

Dve osoby nejavili známky života. Obidvom vykonali resuscitáciu, ktorú prevádzali, až kým lekár zo záchrannej zdravotnej služby nekonštatoval exitus. 

Vodič BMW, 37-ročný muž z obce Oľdza, bol na mieste mŕtvy. Jeho spolujazdec, 38-ročný muž, rovnako pochádzajúci z obce Oľdza, utrpel ťažké zranenia.

Vodič auta Toyota vo veku 57 rokov vyviazol z nehody s ľahkými zraneniami, jeho 54-ročná manželka bola zranená ťažko. "Žiaľ, druhá spolujazdkyňa, 73-ročná žena zrážku vozidiel neprežila," doplnila Kredatusová. Polícia okolnosti a príčiny dopravnej nehody naďalej vyšetruje.

dopravná nehoda v gabčíkove
Zobraziť galériu (5)

Zranených ošetrili, tri osoby sa zranili ťažko, z toho jednu osobu vrtulníkom transportovali do nitrianskej nemocnice a jedna osoba sa zranila ľahko.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu