Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Mladík bez vodičáku zdemoloval BMW: V tomto vraku zahynul 7-ročný chlapček!

Chlapec zomrel počas prevozu do nemocnice Zobraziť galériu (3)
Chlapec zomrel počas prevozu do nemocnice (Zdroj: polícia)

DUNAJSKÁ STREDA - Hrozná tragédia! Len 7-ročný chlapček sa stal obeťou hrozivej nehody, ku ktorej došlo v nedeľu na ceste medzi Štvrtkom na Ostrove a Lehnicami. Sedel na zadnom sedadle BMW-čka, z ktorého po zrážke s nákladiakom ostali len kopy šrotu. Šokujúce je, že ho šoféroval mladý Stupavčan, ktorý nemal za volantom čo robiť!

K nešťastiu podľa informácií Tv JOJ došlo iba pár metrov za kruhovou križovatkou smerom na Lehnice. Mladík na BMW-čku tam z ničoho nič prešiel do protismeru a zrazil sa s nákladiakom. Športové auto silný náraz odhodil do priekopy a nákladne skončilo v poli. Obaja vodiči pri zrážke skončili mimo vozidiel.

Šofér nákladiaku sa akoby zázrakom pri nehode nezranil, no posádka BMW-čka obišla oveľa horšie. Mladý šofér si vážne poranil hrudník a len 7-ročný chlapček, ktorý sedel na zadnom sedadle, mal ťažko poranenú hlavu. Záchranári sa ho snažili na mieste oživovať, na pomoc priletel aj vrtuľník, no chlapec nakoniec pri prevoze do nemocnice zraneniam podľahol.

Z BMW ostali len kopy šrotu.
Zobraziť galériu (3)
Z BMW ostali len kopy šrotu.  (Zdroj: polícia)

K hroznej tragédii pritom vôbec nemuselo dôjsť. Stačilo, ak by mladý šofér BMW-čka poslúchol príkaz, ktorý mu udelila polícia. Údajne mu bol už dávnejšie zadržaný vodičský preukaz. Polícia oboch vodičov podrobila skúške na alkohol. Nenafúkal ani jeden. "Tragickú dopravnú nehodu, ktorá sa stala v sobotu medzi obcami Štvrtok na Ostrove a Lehnice (okr. Dunajská Streda), vyšetruje polícia ako prečin usmrtenia," uviedla trnavská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová.

Nákladiak silný náraz odhodil do poľa.
Zobraziť galériu (3)
Nákladiak silný náraz odhodil do poľa.  (Zdroj: polícia)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu