Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Somár na kolesách: Postavil buginu bez bŕzd, takmer sa zabil!

Domáca bugina po zrážke s autobusom Zobraziť galériu (5)
Domáca bugina po zrážke s autobusom (Zdroj: Policajný zbor SR)

ORAVSKÝ PODZÁMOK - Dvadsaťročný kaskadér z Oravského Podzámku mal z pekla šťastie. Na vlastnoručne postavenej bugine sa priplietol pod kolesá autobusu, s ktorým sa zrazil. Nehoda sa našťastie obišla bez ujmy na zdraví.

Dvadsaťročný mladík sa vydal na cesty s podomácky vyrobenou štvorkolkou, na ktorú akosi zabudol namontovať brzdy. Okrem nich nemal ani evidenčné čísla. Konštrukčná chyba sa mu vypomstila, keď z vedľajšej cesty vchádzal do križovatky, no nedokázal zabrzdiť. Ako informovala žilinská policajná hovorkyňa Jana Balogová, vozidlo vošlo do križovatky, priamo v ústrety autobusu.

" 63 ročný vodič autobusu po kolízii zišiel do priekopy po pravej strane, kde pravým bokom narazil do oplotenia pri rodinnom dome,"  uvádza policajná správa. 

Po domácky vyrobená motokára
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Policajný zbor SR)

 

Šesťdesiattri ročný vodič autobusu po kolízii zišiel do priekopy po pravej strane, kde pravým bokom narazil do oplotenia pri rodinnom dome.Celá nehoda sa našťastie obišla bez ujmy na zdraví tak šoféra autobusu, ako aj mladého kaskadéra. Podľa polície alkohol pri nehode neúčinkoval.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu