Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Rútiaci sa Seat vpálil do "nehodovkárov": Policajt odskočil v poslednej chvíli!

Mladík neubrzdil a vpálil do policajnej Kie Zobraziť galériu (3)
Mladík neubrzdil a vpálil do policajnej Kie (Zdroj: polícia)

ILAVA – Dokumentovali nehodu a o pár minút sa stali účastníkmi ďalšej! Dramatické chvíle zažili vo štvrtok trenčianski policajti, ktorí medzi Ilavou a Homolkou pomáhali pri havárii auta, keď sa na nich zrazu vyrútilo ďalšie. Mladík za volantom Seatu neodhadol rýchlosť, dostal šmyk a vrazil do odstavenej policajnej Kie. „Nehodovkár“, ktorý stál vedľa služobného auta, pred rútiacim sa Seatom ledva stihol odskočiť!

Keď policajti vo štvrtok popoludní medzi Ilavou a Homolkou pomáhali pri havárii auta, ani vo sne by ich nenapadlo, že o pár minút sa stanú účastníkmi ďalšej. Zozadu sa na nich vo vysokej rýchlosti vyrútil mladík na Seate a vrazil do služobnej Kie. „Dostal s vozidlom šmyk, prešiel do protismeru   a narazil bočnou časťou svojho vozidla do odstaveného a riadne označeného policajného vozidla Kia,“ povedala trenčianska policajná hovorkyňa Elena Antalová.

Rútiaci sa Seat vpálil
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: polícia)

Takmer pri tom zrazil policajta, ktorý stál neďaleko služobného auta. V poslednej chvíli však stihol odskočiť a rútiacemu sa auto sa vyhol. „Nehodovkár“ sa tak vďaka pohotovej reakcii zranil iba ľahko. Seat po náraze odhodilo do priekopy. „Po náraze do policajnej Kie vozidlo Seat odhodilo do priekopy a ostal stáť na streche,“ dodala Antalová.

Pri nehode sa ľahko zranili dve spolujazdkyne (18, 43) zo Seatu, vodič s ďalšou spolujazdkyňou (16) bol ošetrený na mieste.  Škodu na Seate vyčíslili na 4 tisíc eur, policajná Kia skončila so škodou 5 tisíc eur. Policajti nezodpovednému mladíkovi na mieste zadržali vodičák a nehodu vyšetrujú.

Rútiaci sa Seat vpálil
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: polícia)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu