Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Tehotná Lenka (28) odišla do Bratislavy a zmizla: Každú chvíľu má rodiť!

Nezvestná Lenka Savarayová
Nezvestná Lenka Savarayová (Zdroj: polícia)

HUMENNÉ – Nevideli ste ju? Lenka Savarayová (28) zo Sniny má každú chvíľu rodiť, no odvtedy, čo odišla do Bratislavy na vyšetrenie, po nej niet ani stopy. Zúfalému druhovi sa naposledy ozvala dnes ráno a oznámila mu, že jej prišlo nevoľno a je v jednej z bratislavských nemocníc. Polícia ju však v žiadnej nenašla.

Lenka zo Sniny býva prechodne v Humennom a do Bratislavy vycestovala v stredu na vyšetrenie súvisiace s jej tehotenstvom. Zúfalý druh ju odvtedy nevidel. Vo štvrtok okolo 11:00 mu však zavolala, že už je po vyšetrení a ide domov, no neprišla a o 20:00 mu napísala SMS, že jej prišlo nevoľno.

Naposledy ho kontaktovala dnes. „V čase o 08.52 h znovu  kontaktovala svojho druha, že je hospitalizovaná v presne neurčenom nemocničnom zariadení v meste Bratislava,“ informoval prešovský policajný hovorca Daniel Džobanik. Policajti obehla všetky nemocničné zariadenia, no Lenku nenašli. Druhovi sa už neozvala.

„Je vysoká 170 cm, má tmavohnedé oči a čierne dlhé vlasy,“ poskytol opis Džobanik. Čo mala naposledy na sebe, nie je známe. Akékoľvek poznatky k nezvestnej Lenke Savaryovej oznámte osobne na oddelení pátrania Okresného riaditeľstva PZ v Humennom, prípade na ktoromkoľvek policajnom oddelení alebo na známe t.č. 158.

 

Nezvestná Lenka Savarayová
Zobraziť galériu (1)
Nezvestná Lenka Savarayová  (Zdroj: polícia)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu