Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Po usmievavej Lucke (13) sa zľahla zem: Naposledy ju videli s neznámymi mladíkmi

Nezvestná Lucia Maťašovská
Nezvestná Lucia Maťašovská (Zdroj: SITA)

NOVÉ ZÁMKY – Som v pohode, neboj. To boli posledné slová, ktoré Lucka Maťašovská (13) zo Šurian adresovala svojej mame predtým, ako zmizla bez stopy. Školáčka sa naposledy ozvala v pondelok poobede s tým, že sa jej vybíja mobil, no už je na ceste domov. Odvtedy sa po nej akoby zľahla zem.

Lucia v pondelok o 14:00 telefonovala svojej matke, že ide domov zo školy. Krátko pred treťou hodinou poobede jej poslala SMS s textom ,,som v pohode, neboj sa, vybíja sa mi mobil". No odvtedy sa jej už neozvala a domov sa nevrátila.

Polícia však zistila, že by mohla byť niekde v okolí Seredi v spoločnosti dvoch mladíkov na striebornom aute Daewo Nexia s evidenčným číslom NZ901AG. „Dievča je vysoké asi 160 cm, štíhlej postavy, má hnedé oči a tmavohnedé vlasy pod ramená,“ uviedla nitrianska policajná hovorkyňa Božena Bruchterová.

Nezvestná Lucka
Zobraziť galériu (1)
Nezvestná Lucka  (Zdroj: SITA)

Keď naposledy odchádzala z domu, mala na sebe oblečenú bielo-fialovú zimnú bundu, zelenú mikinu s kapucňou, tmavomodré rifle a bledohnedé kožené čižmy. Niesla školský vak sivej farby NIKE.

Akékoľvek informácie o pohybe alebo pobyte nezvestnej Lucii Maťašovskej môžete oznámiť na ktoromkoľvek oddelení PZ alebo na bezplatnom čísle 158.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu