Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Opitá Monika (37) netrafila odbočku a skončila v priekope: Nafúkala vyše 3 promile!

Monike za nezodpovednú jazdu hrozí basa Zobraziť galériu (11)
Monike za nezodpovednú jazdu hrozí basa (Zdroj: polícia)

GALANTA – Hrozí jej basa! Vodička Monika (37) z Dunajskej Lužnej si poriadne zavarila, keď začiatkom novembra sadla za volant spitá takmer na mol. Až s vyše 3 promile sa preháňala R1-kou do Trnavy, a keď chcela odbočiť z nadjazdu smerom na Galantu, vyletela s autom cez stredový ostrovček do priekopy. Z krkolomnej havárky našťastie vyviazla bez zranení, no s obvinením na krku.

Bláznivú jazdu po rýchlostnej ceste predviedla Monika ešte 9. novembra minulého roka, dnes už má na účte obvinenie a hrozí jej basa. „Z prečinu ohrozovania pod vplyvom návykovej látky policajti obvinili 37 ročnú Moniku z Dunajskej Lužnej,“ povedal trnavský policajný hovorca Michal Hanus.

 

Opitá Monika (37) netrafila
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: polícia)

 

Obrovským šťastím je, že Monika svojou nezodpovednou jazdou nespôsobila ešte vážnejšiu nehodu. Takmer na mol opitá sa totiž rútila silno frekventovanou rýchlostnou cestou R1 v smere do Trnavy. Pri Seredi potom vyšla na nadjazd, z ktorého chcela odbočiť na Galantu. To sa jej už však nepodarilo. „Nezvládla riadenie, prešla cez stredový ostrovček na nadjazde a vbehla do priekopy za nadjazdom,“ dodal Hanus.

Monika pri nehode akoby zázrakom nezranila ani seba, ani nikoho iného. Narobila však poriadnu škodu a jej auto skončilo v šrote. „Svojim konaním spôsobila škodu vo výške 25000,-€,“ uviedol hovorca. Jej kľukatú jazdu vysvetlil výsledky dychovej skúšky, nafúkala totiž až 3,04 promile. Za nezodpovednú jazdu jej teraz hrozí až 2-ročné väzenie.

 

Opitá Monika (37) netrafila
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: polícia)

 

Opitá Monika (37) netrafila
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: polícia)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu