Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Hlina má v zuboch milionárske pólo: Kone privedie do Bratislavy!

Hlinovi vadia milionári, ktorí sa predvádzajú vedľa chudobných osád. Zobraziť galériu (2)
Hlinovi vadia milionári, ktorí sa predvádzajú vedľa chudobných osád. (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Kým prvý ročník milionárskeho turnaja v konskom póle vadil najmä ochranárom, do toho aktuálneho sa pustil poslanec Alojz Hlina. Vadí mu, že milionári v norkových kožuchoch sa idú predvádzať tam, kde žijú najchudobnejší občania Slovenska. Preto chce ku turnaju v konskom póle pripojiť aj rómsky bašavel.

Druhý ročník kontroverzného turnaja v konskom póle má v zuboch nezávislý poslanec Alojz Hlina. V prvom ročníku si organizátori z finančnej skupiny J&T vykolíkovali Štrbské pleso, za čo si vyslúžili kritiku ochranárov. Aktuálne už J&T turnaj neorganizuje, aspoň formálne. Pólo sa navyše bude hrať v Liptovskom Hrádku. Kým ochranárom táto lokalita nevadí, do milionárov na koňoch sa pustil poslanec Alojz Hlina. Turnaj pod Tatrami sa  rozhodol spestriť rómskym bašavelom. "Poskytneme logistickú podporu pre ľudí, ktorí žijú neďaleko miesta, kde sa má konať turnaj v póle. Bude tam zábava, koncert a podobne," povedal Hlina. V skratke to znamená, že neďaleko konského póla sa budú zabávať aj chudobní obyvatelia neďalekých osád. "Mali by sme si uvedomiť, že Liptovský Hrádok ešte stále nie je Sankt Moritz," zdôraznil poslanec, narážajúc na vychytené alpské stredisko. "Sme na Slovensku a vedľa seba tu vidíme luxusné golfové ihrisko a chudobnú rómsku osadu," dodal.

Hlina má v zuboch
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Topky.sk)

 

Návštevníci turnaja v póle sa po minulé roky radi predvádzali aj v drahých kožuchoch. "Nemám rád kožuchy. Keby som si nejaký kúpil, manželka by sa so mnou asi rozviedla," dodal Hlina.

Hlina sa dokonca rozhodol, že už v piatok v Bratislave predvedie ako také pólo vyzerá. A to priamo s párom koní na námestí Slovenského národného povstania. Kalamita mu praje.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu