Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Úsek D1 si vyžiadal ľudskú obeť, mŕtvu vodičku museli vyprosťovať hasiči

Na mieste zasahovali trnavskí hasiči
Na mieste zasahovali trnavskí hasiči (Zdroj: Tip čitateľa)

TRNAVA - Na trojprúdovom úseku diaľnice D1 v smere do Trnavy na 46,5 kilometri pri Voderadoch vyhasol v stredu 22. augusta popoludní ďalší život. Po kolízii s kamiónom zahynula spolujazdkyňa (†55).

"K dopravnej nehode došlo o 15.00 hod. na 46.km diaľnice D1 v smere od Bratislavy na Trnavu," informovala trnavská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová. Autobus idúci po diaľnici dostal defekt, a tak jeho vodič zastavil na krajnici. Následne za ním išiel kamión, ktorý ho nemohol obísť, a preto zastavil za ním.

Asi dve minúty na to narazil do odstaveného kamióna prichádzajúci Opel Astra. "Spolujazdkyňa (55) z Hlohovca, časť Šulekovo,  sediaca na prednom sedadle, utrpela zranenia, ktorým na mieste podľahla," dodala Kredatusová. Vodič (29) a druhý spolujazdec (30) z Vlčkoviec vyviazli so ľahkými zraneniami, s ktorými ich previezli do nemocnice. Alkohol u vodičov zistený nebol.

Na mieste zasahovali aj trnavskí hasiči, ktorí zakliesnenú mŕtvu ženu museli z vraku vozidla vyslobodiť hydraulickým vyslobodzovacím zariadením.

Vaše tipy

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu