Piatok24. máj 2024, meniny má Ela, Vanesa, zajtra Urban

Zrážka električky v Bratislave: Zraneného chodca vliekla 200 m!

Muža museli spod električky vyprosťovať Zobraziť galériu (5)
Muža museli spod električky vyprosťovať (Zdroj: imhd.sk)

BRATISLAVA – V pondelok večer sa na Poštovej ulici v Bratislave takmer odohrala tragédia. Muž stojaci na zastávke náhle stratil rovnováhu a padol medzi súpravy prechádzajúcej električky. Vodič si chodca nanešťastie nevšimol a ťahal ho so sebou ešte ďalších 200 metrov. O nešťastí informoval portál imhd.sk.

"Muž utrpel ťažké zranenia, s ktorými bol prevezený do nemocnice. Maximálna povolená rýchlosť električky nebola prekročená," informovala Agáta Staneková, hovorkyňa DPB. Podľa neoficiálnych informácií, by mohol byť za stratou rovnováhy aj alkohol.

Svedkovia podľa výpovedí videli, ako muž padol medzi dve súpravy električky, počas toho ako stál na zastávke Poštová. Vodič električky si ho v spätnom zrkadle nevšimol a chodca ťahal asi 200 m až po budovu Hlavnej pošty na Námestí SNP. 

"Muž sa mal potácať a spadnúť na zastávke Poštová, na Obchodnej ulici, medzi vagóny električky po tom, čo sa dala električka do pohybu. Druhý vagón električky ho zachytil a ťahal z Obchodnej ulice až na Námestie SNP," informovala bratislavská policajná hovorkyňa Petra Hrašková. Električka išla v čase nehody rýchlosťou asi 13 až 17 kilometrov za hodinu.

Hasiči po príchode na miesto muža spod vozidla vyprostili. Zranenia, ktoré utrpel si vyžiadali prevoz do nemocnice. Ošetriť museli aj vodiča električky, ktorý utrpel ťažký šok. Prípad je teraz v štádiu vyšetrovania.

 

Električka chodca ťahala takmer celú jednu zástavku
Zobraziť galériu (5)
Električka chodca ťahala takmer celú jednu zástavku  (Zdroj: google maps)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu