Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Nehoda bratislavskej MHD: Autobus prerazil plot, dvaja zranení!

Havária autobusu v Bratislave Zobraziť galériu (5)
Havária autobusu v Bratislave (Zdroj: Tip čitateľa)

BRATISLAVA – Dnes ráno po 7.00 h prerazil autobus MHD na Starej Vajnorskej v Bratislave plot. Vodičovi autobusu prišlo náhle nevoľno.

Vaše tipy

Dnes krátko po siedmej hodine ráno na Starej Vajnorskej ulici v Bratislave havaroval autobus MHD. Ako uviedla bratislavká policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová: "Podľa doterajšieho šetrenia na mieste dopravnej nehody vodičovi autobusu prišlo náhle nevoľno, pričom s autobusom zišiel mimo vozovku, kde narazil  do oplotenia budovy."

"Pri nehode boli zranené tri osoby, z toho 58-ročný vodič, ktorého hasiči previezli do nemocnice v Ružinove." informovalo Krajské operačné stredisko Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Bratislave. 

Na mieste okamžite zasahovali aj privolaní záchranári. "Z posádky autobusu sme na mieste ošetrili jedného človeka, ktorý bol zranený ľahko. Ošetrili sme aj 25-ročnú cestujúcu, ktorá mala poranené predkolenie a previezli sme ju do nemocnice v Ružinove," uviedol hovorca záchranárov Boris Chmel. Ďalší cestujúci zranenia neutrpeli.

Hasičská jednotka zabezpečila vozidlo proti vzniku požiaru a úniku prevádzkových kvapalín.

 "K výsledkom skúšky na alkohol u vodiča autobusu sa polícia bude vedieť vyjadriť až po vykonaní odberu krvi. Odhadnutá výška škody na autobuse je 10.000 eur, poškodením oplotenia a dopravnej značky vznikla škoda vo výške približne 14.000 eur. Ďalšie okolnosti dopravnej nehody sú predmetom šetrenia," doplnila Kurucová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu