Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Dolámali na nich bejzbalku!

Dušan Š. (26) v podniku Arkáda. Na voľnej stoličke sedel jeho brat, na zemi leží zlomená bejzbalka. Zobraziť galériu (3)
Dušan Š. (26) v podniku Arkáda. Na voľnej stoličke sedel jeho brat, na zemi leží zlomená bejzbalka.

SEREĎ/GALANTA - Štyria maskovaní útočníci vtrhli s bejzbalovými palicami do podniku Arkáda v Seredi a napadli dvojicu majiteľov.

Braňo S. (28) skončil v galantskej nemocnici so zlomeninami rúk, nosa a početnými zraneniami. Brat Dušan Š. (26) „vyviazol“ so zlomenou rukou a množstvom modrín. Bola to blesková akcia, trvala sotva minútu. Násilníci vtrhli do podniku bez slova a rozdávali jednu ranu za druhou. "Mali bejzbalky a boxery. Dostal som ranu do hlavy, spadol som na zem a oni pokračovali v bitke," opísal piatkový večer zranený Braňo, ktorý dodal, že to bola pomsta miestnych gaunerov. "Čakali sme, že niečo podobné sa stane. V minulosti sme podali trestné oznámenie na troch výpalníkov. Žiadali štyritisíc korún mesačne. Od podania sme nezaplatili ani korunu. Tí, čo nás zbili, neboli určite zo Serede, museli byť najatí a zaplatení," pokračuje.

Bratia Braňo a Dušan, ktorí podnik zdedili po mame, cítia istú obavu, no vystrašiť sa nedajú. "Podal som trestné oznámenie na neznámeho páchateľa. Arkádu určite nezavrieme. Budeme pokračovať," tvrdí mladší z bratov Dušan, ktorému násilníci zlomili ruku, spôsobili opuchy a modriny na celom tele. Druhý podnikateľ Braňo leží v nemocnici v Galante. "Pacient má zlomený nos, poranenie ľavého oka, početné podliatiny a pomliaždeniny na tvári a zlomené obe ruky. Momentálne je stabilizovaný a mimo ohrozenia života. Liečba bude trvať minimálne šesť týždňov," povedal Ján Kayser, primár úrazovej chirurgie a ortopédie v Nemocnici sv. Lukáša.

Viete viac? Napíšte nám, pretože my kupujeme Vaše tipy!
Dolámali na nich bejzbalku!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu