Štvrtok6. jún 2024, meniny má Norbert, zajtra Róbert

Tragédia bankového lupiča Milana (†47): Expolicajtovi sa rútilo podnikanie!

Petržalčan Milan E. Zobraziť galériu (5)
Petržalčan Milan E. (Zdroj: Fcb)

BRATISLAVA - Veľmi smutný koniec mal život petržalského podnikateľa, expolicajta a navonok šťastného človeka Milana E. Vo štvrtok ráno sa zamaskoval okuliarmi a šálom a vylúpil Tatra Banku na Tupolevovej ulici. S 5000 eurami však neušiel ďaleko a obkľúčení policajtov si prestrelil hlavu.

Vysmiaty: Takto si ho pamätajú priatelia a známi

Tragédia bankového lupiča Milana
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Fcb)

Milan, ktorý bol v minulosti niekoľko rokov mestským policajtom a neskôr sa dal na podnikanie, si navonok nažíval spokojne. Susedom bol sympatický, usmiaty ich vraj "vždy pekne pozdravil." Dlhé roky žil v paneláku so svojou manželkou, s ktorou mal dve deti. Podľa informácií Topiek jeho dcéra študuje a venuje sa tenisu. Má aj dospelého syna.

V Petržalke prevádzkoval posilňovňu a sám sa aktívne venoval bodybuildingu aj iným športom. Boli práve jeho podnikateľské aktivity dôvodom zúfalého činu? Údajne sa totiž zadĺžil až po uši a ako hovorí náš zdroj, "bol v ekonomicky zúfalom stave."

Policajti nad telom nebohého lupiča

Tragédia bankového lupiča Milana
Zobraziť galériu (5)

Osudné rozhodnutie spravil Milan vo štvrtok pred deviatou ráno. Zamaskovaný a ozbrojený pištoľou kalibru 9mm prišiel do pobočky Tatra Banky. V tom čase v nej boli dvaja zákazníci a zamestnanci. Od vydesenej pracovníčky si vynútil peniaze, nikomu však neublížil.

Potom sa pokúsil ujsť, otvorený terén neďaleko Chorvátskeho ramena na to však nie je príliš vhodný. Navyše začal ho prenasledovať jeden zo zamestnancov banky, ku ktorému sa po chvíli pridal policajt v civile. Netrvalo dlho a Milan mal v pätách aj regulérnu policajnú hliadku.

Pri Kostole Svätej rodiny zistil, že nemá kam ujsť. Policajti použili varovné výstrely a Milan tušil, že ďalšie guľky už môžu smerovať naňho. "Nechcem nikomu ublížiť," kričal. Potom sa rozhodol, že namiesto dlhoročnej basy si radšej zoberie život. Pokľakol a prestrelil si hlavu. 

Milan býval v starom paneláku na Vavilovovej

Tragédia bankového lupiča Milana
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: topky)

Panelák kde býval Elefant
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Filip Minár)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu