Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Bavorák nezvestného thaiboxera našli zhorený, čo sa s ním stalo?

Ivan Valencín počas jedného zo zápasov
Ivan Valencín počas jedného zo zápasov

BRATISLAVA/TRNAVA - Podarilo sa vypátrať BMW týždeň nezvestného thaiboxera Ivana Valencína (32). Vozidlo našli podľa našich informácií úplne zhorené pri Rudne nad Hronom. Potvrdila to aj polícia. Čo sa stalo s kontroverzným športovcom, ktorého "preslávilo" tetovanie - hákový kríž na hrudi?. Stojí za jeho záhadným zmiznutím podsvetie?

Ivana naposledy videla jeho priateľka 15. novembra ráno. Odišiel z ich nitrianskeho bytu, nasadol do čierneho BMW 535 a odišiel nevedno kam.

"Valencín  mal pri odchode oblečené tmavomodré rifle zn. Armani, modrú vetrovku zn. Lacoste, vyvýšené topánky čiernej farby s nápisom Gucci, na krku mal retiazku zo žltého kovu a na každom zápästí mal náramok zo žltého kovu," popísala ho trnavská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová. Vyzýva ľudí, aby o nezvestnom podali správu.

Muž, špecializujúci sa na thajskú obdobu boxu, mal kvôli nacistickému symbolu na hrudi pred niekoľkými mesiacmi poriadne problémy. Začala sa ním zaoberať polícia a za šírenie extrémizmu mu hrozilo až osem rokov. Bol dôvodom jeho zmiznutia strach z trestu, vzťahové problémy, či čosi, čo súviselo s jeho údajnými väzbami na podsvetie?

O dôvodoch jeho zmiznutia netuší ani jeho priateľka Zuzana.  "Nikdy nešiel nikam sám," napísala na Facebooku. "Láska, vráť sa nám domov," povzdychla si smutne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu