Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Exkluzívna spoveď: Tieto chyby urobili policajti pri razii na piťovcov!

Zásah u Piťa
Zásah u Piťa

BRATISLAVA – Iba deň po razii na podsvetie, pri ktorej zasahovalo vyše 350 policajtov, vyšlo najavo, že muži zákona sa nevyhli pri zatýkaní ani poriadnym trapasom. Na stránke nasnazor.sk, ktorá je známa tým, že sa tam objavujú informácie z prostredia skupiny, totiž vyšli na povrch novinky o tom, čo všetko mali podceniť a pokaziť. Dokonca až v troch prípadoch sa mali seknúť v mieste pobytu hľadaného. Pritom ani jeden z nich sa nejakým spôsobom neskrýval.

 

Citujeme časti zo stránky:

  1. Podľa Daniela Lipšica bola akcia vykonaná vysoko profesionálne. Áno, zasahujúci kukláči boli profesionáli, ale informácie na základe ktorých akciu vykonali, boli mimoriadne škuľavé. Do bytu Miroslava A. v Ružinove vpálili o 4 v noci a profesionálne zakročili proti jeho manželke a dvom deťom (4-ročná dcéra a 16-ročný syn), ktorých samopalmi a baterkami vyhnali z postelí a zložili na zem. Miroslav A. doma nebol. Bol vo svojom dome v Ivanke pri Dunaji, kde bol zastihnuteľný na svojom mobilnom telefóne a vonku parkovalo jeho nenápadné auto. O akcii sa dozvedel od svojej ženy, ktorá mu volala, aby došiel domov. Sadol do svojho auta (Mercedes G) a ponáhľal sa domov. Domov už sa nedostal, lebo ho na ceste zastavili a zatkli po vysvetlení jeho ženy, ktorá kukláčom povedala „tajomstvo“, že sa zdržiava vo svojom dome v Ivanke.
     
  2. Rastislava H. hľadali najprv na jeho záhrade v Lamači, no nevedeli, ktorá to je, tak nabehli do domu jeho matky, kde hľadaný už 15 rokov nebýva. Tej sa opýtali, kde jej syn býva. Keďže si nevedela spomenúť na číslo, ale len na ulicu, tak ju zobrali v nočnej košeli zo sebou, aby im ukázala, kde to je. Po tomto úvode využili „moment prekvapenia“ a vtrhli do jeho prenajatého bytu. V byte sa nachádzala len jeho žena s dvoma deťmi (4-ročný syn, ročná dcéra). Po úvodnom bengáli (5 hodín ráno) obrátili byt hore nohami, aby zistili, že hľadaný sa v byte NENACHÁDZA.
     
  3. Matej Š. mal podľa operatívnych informácií bývať v bytovke pri hlavnej ceste. Keď baranidlom rozrazili dvere, zistili, že hľadaný sa v byte nenachádza a víta ich len rozospatý podnájomník, ktorý mal byt prenajatý. Ten potom na ich pokyn volal Matejovi Š., ktorý sa dobrovoľne dostavil k domu, aby ho mohli zatknúť.
     
  4. Do domu Piťa sa dostali tak, že najprv preliezli plot, aby zaistili strážnika. Na toho potom ešte hodinu ziapali, aby im ukázal tajnú chodbu vedúcu do susediaceho domu (zas si z UOUčka vystrelila SISka). Samozrejme, žiadna neexistuje, tak strážnika za trest nechali dve hodiny ležať v tričku na zemi (bolo pod nulou) a nedovolili mu ani ísť na toaletu. Vyšťal sa im teda pod nohy. Jeden tím zlanil z helikoptéry a druhý zároveň útočil spredu na vchodové dvere. Tie im Piťo otvoril a druhý tím bez problémov vošiel cez dvere do domu. V tom čase sa tím zo strechy stále ešte snažil dostať cez balkón na poschodie. Aj keď ich kolegovia z druhého tímu už boli minimálne päť minút v dome, tím zo strechy najprv páčidlami, potom baranidlom prekonával dvere na balkóne do detskej izby (zabudli im povedať, že okná sú bezpečnostné). Čo ďalšie im zabudli povedať, bolo to, že v dome sa nachádzajú dve deti (dvojičky - ročné). Čo by sa stalo, ak by nejaký inteligent výbušninou odpálil okno, si môžeme len domýšľať. Z bytu si odniesli rekordný úlovok a to dva počítače, tri USB kľúče a dva telefóny. Zbrane nenašli, tak sa asi nedovolene ozbrojoval výpočtovou technikou.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu