Streda5. jún 2024, meniny má Laura, zajtra Norbert

Na D1 sa stala vážna nehoda, doprava je obmedzená

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA - Pred zjazdom na Senec na diaľnici D1 v smere do Bratislavy sa dnes popoludní krátko po 15:30 stala vážna dopravná nehoda.

"V dôsledku dokumentovania a odstraňovania jej následkov je na úseku diaľnice D1 od Voderad premávka obmedzená do dvoch jazdných pruhov," informovala  bratislavská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová.

Podľa doterajšieho vyšetrovania na mieste nehody 27-ročná vodička prešla s osobným vozidlom Fiat Marea mimo vozovku, pričom sa vozidlo prevrátilo do priekopy.

"Po vyslobodení vodičky a spolujazdca z vozidla začalo auto horieť," uviedla Kurucová. Leteckí záchranári ošetrovali vodičku, jej 36-ročnému spolujazdcovi pomáhala posádka rýchlej lekárskej pomoci. Ako informovala hovorkyňa AIR - TRANSPORT EUROPE Sylvia Galajda, ženu s podozrením na vážne poranenie brucha a chrbtice a zlomeninou ľavého stehna a popáleninami I. stupňa na bruchu a krku ošetrila posádka vrtuľníkovej záchrannej zdravotnej služby a vrtuľníkom ju transportovali na Oddelenie anestéziológie a intenzívnej medicíny UN v Bratislave Ružinove.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu