Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Hromadná zrážka na Orave: Jedno z áut vybuchlo, vodič neprežil!

Jedno z áut začalo horieť a vybuchlo Zobraziť galériu (3)
Jedno z áut začalo horieť a vybuchlo

BRATISLAVA/ŽILINA - Smrťou jedného z vodičov skončila zrážka Volva, Audi a Škody Fabie, ktorá sa odohrala dnes ráno medzi oravskými obcami Podbieľ a Krivá.

"Vodič (42) na vozidle Volvo V40 jazdiaci v smere od Podbieľa na obec Krivá z doposiaľ nezistených príčin prešiel s vozidlom do ľavého jazdného pruhu. Prednou ľavou stranou vozidla narazil do prednej ľavej strany protiidúceho osobného auta Audi, ktoré viedla vodička (31)," popísala nešťastie žilinská policajná hovorkyňa Jana Balogová.

Volvo sa pri náraze odrazilo a stretlo sa s Fabiou. Následky boli strašné. Vodič Volva zahynul, žena za volantom Audi a jej spolujazdkyňa sa ťažko zranila. Šofér Fabie sa zranil len ľahko. 

„Jedno z áut vzápätí vybuchlo a začalo horieť. Pohotovo ho uhasili vodiči okoloidúcich vozidiel. Po príchode na miesto sme museli z vraku doslova vystrihnúť jednu zranenú osobu,“ informoval šéf miestnych hasičov Jozef Púčik. 

Podľa operačného dôstojníka hasičov Milana Kovalčíka boli všetky autá slovenské. Mali EČV Tvrdošína, Bratislavy a Dolného Kubína. Cestu museli počas odstraňovania následkov nehody uzavrieť, informoval spravodajský portál TV Joj.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu